Αυγουλέας: «Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι μπορούμε να διοργανώνουμε άψογα μεγάλους διεθνείς αγώνες»

Περήφανος για την άρτια διοργάνωση του Μεσογειακού Κυπέλλου (COMEN CUP) στη Λάρισα, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα μπορεί να φέρει σε πέρας μεγάλους διεθνείς αγώνες -και αξίζει την εμπιστοσύνη των διεθνών συνομοσπονδιών-, αλλά για την πρόοδο της ελληνικής κολύμβησης, που υποδηλώνει η εξαιρετική εμφάνιση των νεαρών Ελλήνων κολυμβητών και κολυμβητριών, δήλωσε

στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια σπουδαία διοργάνωση, άψογη από οργανωτικής και αγωνιστικής πλευράς. Έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και ιδίως οι ξένες αποστολές, που μας ευχαρίστησαν θερμά για τη φιλοξενία και την αρτιότητα του event.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμο Λάρισας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν θετικά και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης στην πόλη τους. Η Ελλάδα, μέσω της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και των συνδιοργανωτών, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι μπορεί να φέρει σε πέρας μεγάλους διεθνείς αγώνες και ότι αξίζει την εμπιστοσύνη των διεθνών συνομοσπονδιών για να της αναθέσουν κι άλλες διοργανώσεις.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η πολύ καλή παρουσία των κοριτσιών και των αγοριών μας στους συγκεκριμένους αγώνες, δείχνει, αφενός, την πρόοδο του νέου αίματος της ελληνικής κολύμβησης και, αφετέρου, δημιουργεί ελπίδες για πολύ καλή εμφάνιση της Εθνικής ομάδας μας στο Ευρωπαϊκό στο Βελιγράδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυγουλέας, Αποδείξαμε,avgouleas, apodeixame