Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Η “ασπρόμαυρη” ματιά της αναμέτρησης (pic)

Σε σημαντικές στιγμές και χαρακτηριστικά γεγονότα για την ομάδα του ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της με τον Ατρόμητο αναφέρεται η σημερινή (21/11) ανάρτηση των “ασπρόμαυρων” στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Η μάχη με το σύλλογο του Περιστερίου για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 ξεκινάει στις 19:30 σήμερα και στον “Δικέφαλο” στέκονται στην ιστορία αυτής της συνάντησης, παραθέτοντας στοιχεία που αφορούν τους “ασπρόμαυρους”.

Συγκεκριμένα,

αναφέρει το δημοσίευμα:

Η νίκη του Ατρόμητου στις 7 Ιανουαρίου 2021 στην αναμέτρηση του Περιστερίου έσπασε ένα θετικό σερί που είχε ο ΠΑΟΚ με 10 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα από τον αντίπαλο του. Ο Ατρόμητος είχε φύγει με νίκη από την Τούμπα με 4-3 στις 28 Νοεμβρίου 2016 και μετά από αυτό το ματς είχε ξεκινήσει το σερί του Δικεφάλου. Ο απολογισμός για τον ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα ήταν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε όλους τους αγώνες που είχαν βρεθεί αντιμέτωποι ανεξάρτητα έδρας. Μάλιστα ο Δικέφαλος έχει βρει δίχτυα και στα 14 τελευταία ματς απέναντι στον Ατρόμητο.24 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και ο ΠΑΟΚ έχει μείνει αήττητος στις 18 από αυτές τις επισκέψεις του στο Περιστέρι. Τις εννιά έχει φύγει νικητής από το γήπεδο, ενώ υπάρχουν εννιά ισοπαλίες. Η ομάδα του Περιστερίου έχει επικρατήσει έξι φορές34 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο και τα περισσότερο ήταν την σεζόν 1976-77, όταν επικράτησε με 6-1 χάρη στα γκολ των Κερμανίδη, Σαράφη (2), Κούδα (2) κι Αναστασιάδη.4 γκολ έχει σημειώσει με τα χρώματα του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνες με τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στη σχετική λίστα, ενώ στην δεύτερη θέση είναι ο Σταύρος Σαράφης με τρία γκολ. Από δύο έχουν οι Κούδας και Αποστολίδης. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει και τρία γκολ στα ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και συνολικά μετράει επτά, ενώ στα πέντε είναι ο Σταύρος Σαράφης.10 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ στα ματς με τον Ατρόμητο και οι πέντε είναι χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Στις τέσσερις με 2-0 και μία με 1-0, ενώ υπάρχουν ακόμη το 6-1, το 3-2 και το 2-1. Η ισοπαλία με τις περισσότερες εμφανίσεις είναι πλέον το 1-1 με τέσσερις παρουσίες στα ματς, ενώ ακολουθεί το 0-0 με τρεις και μια με 2-2.23 Ιουνίου 1968 ήταν η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων ανεξάρτητα διοργάνωσης και αφορούσε την φάση τον «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 1-1 χάρη στα γκολ των Κούκη (47′) και Φουντουκίδη (50′), όπως και η παράταση. Τελικά η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία της κλήρωσης με την δεκάρα να κάνει το χατήρι στον ΠΑΟΚ και να περνά στην επόμενη φάση του θεσμού.

#FactsFigures Facts & Figures για το Ατρόμητος-ΠΑΟΚhttps://t.co/QqS8X6IqV0 #ATRPAOK #slgrinterwetten pic.twitter.com/AVzvg3Pco4

PAOK FC (@PAOK_FC) November 21, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα