Σασουόλο-Κάλιαρι 2-2: Ισοπαλία με 4 γκολ σε 20 λεπτά (hls)

Ο βαθμός της ισοπαλίας με παραγωγικότητα τεσσάρων γκολ από την Σασουόλο και την Κάλιαρι, ικανοποίησε περισσότερο τους φιλοξενουμένους που δίνουν “μάχη” παραμονής στο ιταλικό πρωτάθλημα και ύστερα από 13 αγωνιστικές, παραμένουν στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς, όσους έχει και η τεελυταία της βαθμολογίας, Σαντερλιτάνα και έναν αγώνα λιγότερο.

Η Σασουόλο έφτασε τους 15 βαθμούς και παραμένει σταθερά στην 12η θέση του καμπιονάτο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37΄με σκόρερ τον Τζιανλούκα Σκαμάτσα, αλλά δεν πρόλαβαν

περισσότερο από τρία λεπτά να νιώσουν ασφάλεια. Ο Κειτά Ντιαό ισοφάρισε σε 1-1 και το ισόπαλο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, ικανοποίησε περισσότερο τους φιλοξενούμενους και ουραγούς στην βαθμολογία της Serie A.

Στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, αμφότερες οι ομάδες σκόραραν και πάλι. Νέο προβάδισμα για τους γηπεδούχους στο 51′, από την εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Μπεράρντι και νέα “απάντηση” της Κάλιαρι με τον ίδιο τρόπο. Εύστοχο πέναλντι του Πέντρο στο 56′ για το 2-2.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίγκλι, Τόγιαν, Αϊχαν, Φεράρι, Ροτζέριο (85′ Κυριακόπουλος), Φρατέσι, Λόπεζ, Τραορέ (85′ Ενρίκε), Μπεράρντι, Σκαμάτσα (74′ Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι (90′ Μουνλντούρ).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνγκο, Ζάπα (78′ Καθέρες), Σεπιτέλι, Καρπόνι, Λυκογιάννης, Νάντεζ, Γκράτσι (78′ Ντεϊόλα), Μπελανόβα, Μαρίν, Μπάλντε, Πέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα