Ατρόμητος: Η αποστολή για το τουρνουά του Βόλου

Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος «Φλόγα», καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί την Κυριακή (8/8) με τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:00 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι ανάμεσα στον Βόλο και τον ΟΦΗ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το αγωνιστικό τριήμερο, η οποία αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου για την πόλη της Μαγνησίας.

Την

αποστολή στελεχώνουν οι:

Μανδάς, Θεοδωράκης, Πίριτς, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κουλούρης, Καρτάλης, Σάλομον, Γκαλβαό, Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς, Μουνίθ, Νταβιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Νάτσος, Πισάνο, Μπεντινέλι, Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Αθανασίου, Οικονομίδης, Τριμμάτης.

Όσοι δεν συμμετέχουν στην αποστολή θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργου Πήδουλα. Σημειώνεται πως όλοι παίκτες και επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα