Ατρόμητος – Βόλος: Δυνατή αναμέτρηση στο Περιστέρι

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν αλλά έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική στο τέλος από την ΑΕΚ και βρίσκονται στην 8η θέση με 11 πόντους, ενώ οι Βολιώτες κάνουν ξέφρενη πορεία καθώς είναι τρίτοι με 17 βαθμούς.

Διαβάστε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία ενόψει της αναμέτρησης όπως τα συνέλεξε η ιστοσελίδα της λίγκας:

Χωρίς να ηττηθεί πέρασε από την έδρα του Ατρομήτου τις δύο πρώτες σεζόν του στην Super League ο Βόλος.

Το

2019-20 η μεταξύ τους αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία, σε μια σεζόν που η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να πάρει μόλις 5 νίκες στα 13 εντός έδρας παιχνίδια του και δεν έκανε διαδοχικές νίκες στην έδρα του.

Το 2020-21 επικράτησε ο Βόλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-0 χάρη στα γκολ των Δουβίκα και Μπαριέντος.

Στη σεζόν που διανύουμε ο Ατρόμητος παραμένει αήττητος μετά από τέσσερα ματς εντός έδρας και έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, αλλά και πάλι δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα του.

Συνολικά έχουν διεξαχθεί τέσσερα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τρία ματς να είναι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ένα για τα Playouts.


Στις δύο τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ως γηπεδούχος έχει επικρατήσει ο Ατρόμητος, με νίκη 1-0 στις 15 Μαΐου 2021 για τα Playouts και με 2-1 στις 3 Μαρτίου 2022 για την κανονική διάρκεια.

Για τα Playouts αγωνίστηκαν και πέρσι, αλλά στην έδρα του Βόλου, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων και να είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που δεν ηττήθηκε η ομάδα του Ατρομήτου.

Το καλύτερο σερί του με το Βόλο έχει γίνει από την έναρξη των αναμετρήσεων τους, όταν για το 2019-20 η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε στον Βόλο 3-2, στο εντός έδρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 και στην δεύτερη επίσκεψη του στον Βόλο επικράτησε πάλι με 3-2.

Ο Βόλος δεν έχει ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στην Αθήνα. Αυτή τη σεζόν ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό, επικράτησε της ΑΕΚ 1-0, ενώ πέρσι για τα Playouts είχε δύο ισοπαλίες, 1-1 με Απόλλωνα Σμύρνης και 2-2 με τον Ιωνικό.

Η τελευταία του ήττα στο Λεκανοπέδιο ήταν από τον Ατρόμητο με 2-1 στις 3 Μαρτίου 2022.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΓΚΟΛ: 3-3

Keywords
Τυχαία Θέματα