Ατλέτικο Μαδρ.: Θέλει να μείνει ο Βιτσέλ

Το συμβόλαιο του Βέλγου αμυντικού μέσου, Άξελ Βιτσέλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος δηλώνει διαθέσιμος να μείνει στην ομάδα καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Άλλωστε στα 34 του φέτος έχει αγωνιστεί σε δεκαπέντε από τα δεκαέξι παιχνίδια της ομάδας βοηθώντας τόσο στο κέντρο του γηπέδου όσο και στο κέντρο της άμυνας.

“Είναι η τελευταία μου χρονιά και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν κρατάω εγώ το “κλειδί” για την απόφαση αυτή. Είμαι χαρούμενος εδώ. Θα δούμε

τι θα γίνει αλλά και η οικογένειά μου είναι χαρούμενη στην Μαδρίτη” δήλωσε σε συνέντευξή του στην Marca. Αποκτήθηκε το 2022 ως αμυντικός μέσος αλλά τις περισσότερες φορές πλέον χρησιμοποιείται στο κέντρο της άμυνας.

“Εγώ εδώ ήρθα για να παίζω στο κέντρο. Όταν μίλησα με τον Τσόλο (Σιμεόνε) είχε δίκιο, με την ηλικία μου, στην θέση του κεντρικού αμυντικού μπορώ να παίξω για περισσότερα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Στην αρχή ήταν δύσκολο, ειδικά όταν δεν είχαμε την μπάλα, γιατί έπρεπε να σκέφτομαι πολλά περισσότερα πράγματα. Τώρα μου βγαίνει φυσιολογικά. Είχα παίξει και στη Ντόρτμουντ τρία ή τέσσερα παιχνίδια στο κέντρο της άμυνας και μια φορά στην Μπενφίκα” πρόσθεσε ο Βέλγος.

Φέτος, την αγωνιστική που πέρασε στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Βιγιαρεάλ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους ροχιμπλάνκος. Συνολικά έχει παίξει 58 αγώνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα