"Αθώος" ο Κουλούρης!

Το μονομελές πρωτοβάθμιο όργανο του ελληνικού πρωταθλήματος απάλλαξε τον Ευθύμη Κουλούρη, για τη βρισιά του κατά τη διάρκεια πανηγυρισμού του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αργύρης Λίβας, δεν δέχτηκε πως ο Κουλούρης έβρισε προς τους φιλάθλους, ζητώντας από τον αναπληρωτή αθλητικό
δικαστή, Χριστόφορο Μάρκου, να εξετάσει το video του αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών και δεν τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 35340/29-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 2-11-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.
Keywords
Τυχαία Θέματα