Η προεπιλογή του Νοά για τον τελικό του Davis Cup

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Davis Cup της Γαλλίας, Γιανίκ Νοά, ανακοίνωσε την προεπιλογή του ενόψει των τελικών της διοργάνωσης κόντρα στην Κροατία. Από αυτήν, απουσιάζουν Μονφίς και Σιμόν!

Το τριήμερο 23-25 Νοεμβρίου η Γαλλία φιλοξενεί την Κροατία στον μεγάλο τελικό του φετινού Davis Cup, στο Pierre Mauroy της Λιλ.

Οι Γάλλοι

στοχεύουν στην back to back κατάκτηση του τίτλου φέτος, και ο αρχηγός της ομάδας Γιανίκ Νοά, ανακοίνωσε την προεπιλογή του για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Ο Νοά θα επιλέξει ανάμεσα στους Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, Ρισάρ Γκασκέ, Λούκα Πούιγ, Ζερεμί Σαρντί, Νικολά Μαού και Πιέρ Ιγ Ερμπέρ, με τους Γκαέλ Μονφίς, Μπενουά Περ, Ζιλ Σιμόν και Ζουλιάν Μπενετό να μένουν εκτός τελικών.

The French Davis Cup Team will do a training camp at the Hauts-de-France league in Marcq-en-Baroeul on Monday ahead of the Davis Cup final against Croatia, the FFT announced. The training camp is due to kick off on Monday, 12 November.

Πέντε από τους τενίστες που κάλεσε στην προεπιλογή ο Νοά, θα βρεθούν στους τελικούς, με τον Τσονγκά να φαντάζει το φαβορί να μείνει εκτός, μιας και προέρχεται από μακρά περίοδο απουσίας.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η προεπιλογή του Νοά για τον τελικό του Davis Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα