Αταμάν: «Το παιχνίδι με την Αρμάνι είναι επικίνδυνο αλλά και must για εμάς»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο την Τετάρτη (21:15, Novasports Prime) για την 24η αγωνιστική της Euroleague κι ο Εργκίν Αταμάν προέβλεψε ένα δύσκολο αγώνα, ζητώντας τη στήριξη των φιλάθλων.

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Αρμάνι έχει καλό ρόστερ επέστρεψαν παίκτες που είχαν τραυματισμούς,

όπως ο Μίροτιτς και ο Σιλντς, επίσης συγκριτικά με τον αγώνα του πρώτου γύρου έχουν προστεθεί παίκτες όπως ο Νέιπιερ και ο ΜακΓκρούντερ.

Επίσης διαθέτει έναν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους προπονητές στην Ευρώπη, ίσως στην αρχή της σεζόν να μην είχαν καλά αποτελέσματα, τώρα όμως δείχνουν την δυναμική τους, κάτι που φάνηκε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία νίκησαν εύκολα.

Θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για εμάς, έχουμε τραυματίες ο Σλούκας δεν νομίζω να παίξει, ο Βιλδόσα έκανε σήμερα την πρώτη προπόνησή του, δεν είναι έτοιμος αλλά θα προσπαθήσει να αγωνιστεί, έχουμε τα ίδια προβλήματα με την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση είναι must παιχνίδι για εμάς, χρειαζόμαστε την ενέργεια των φιλάθλων μας για να μας δώσουν επιπλέον ώθηση για τη νίκη.

Κλειδί θα είναι η επιθετική άμυνά μας, ειδικά κόντρα στους Νέιπιερ και Σιλντς, ο Μίροτιτς επιστρέφει ύστερα από 2-3 μήνες, ήταν εξαιρετικός στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος, διαθέτουν πολλούς έμπειρους παίκτες, όπως είναι ο Μέλι, ο Φόιγκτμαν, ο Χολ, έχουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ στη Euroleague. Πρέπει να παίξουμε σωστά στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, η Αρμάνι ξέρει να παίζει set και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα