Αταμάν: “Με εμπιστεύονται στην Εφές”

Ο Εργκίν Αταμάν υπογράμμισε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση της διοίκησης της Αναντολού Εφές, η οποία όπως τόνισε τον εμπιστεύεται. Ο Τούρκος τεχνικός αποκάλυψε πως σκόπευε να ξεκουραστεί την εφετινή σεζόν, όμως αποφάσισε να επιστρέψει στους πάγκους, λόγω της πρότασης που δέχτηκε από την τουρκική ομάδα.

Αρχικά, ο Αταμάν δήλωσε: “Αυτή η σεζόν ήταν άτυχη και προβληματική για την Εφές. Με κάλεσαν και δέχθηκα. Είναι η ομάδα που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα και γνωρίζω πολύ καλά τα πράγματα εδώ. Μου είπαν ότι με εμπιστεύονται και δέχθηκα, παρόλο
που δεν ήθελα να εργαστώ αυτήν τη σεζόν, καθώς ήθελα να ξεκουραστώ. Η Εφές είναι ομάδα της Ευρωλίγκας και γνωστή στην Ευρώπη. Με είχαν ανάγκη και γι’ αυτό συμφώνησα “.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος τεχνικός συμπλήρωσε: “Αυτή την στιγμή, η κατάσταση στην Εφές είναι ασυνήθιστη και γι’ αυτό προχώρησαν στην αλλαγή προπονητή. Αλλά, όπως έχουμε δει όλα μπορούν να αλλάξουν στην Ευρωλίγκα. Πέρυσι, το βίωσα αυτό στη Γαλατασαράι, όπου κάναμε έναν πολύ κακό πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στα playoffs”.

Τέλος, ο Αταμάν αναφέρθηκε και στην επικείμενη “μάχη” του τουρκικού πρωταθλήματος: “Η Εφές είναι από τις ομάδες που κάθε χρόνο έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής, δεν έχει πολύ μεγάλες απώλειες στη διοργάνωση. Όντως έχουν γίνει κακές ήττες, αλλά και η Φενέρμπαχτσε έχει χάσει. Θα πρέπει να μπούμε πιο δυνατά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, γι’ αυτό κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό”.
Keywords
Τυχαία Θέματα