Ασύρματος adapter 8BitDo θα σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τα controllers του Gamecube με το Switch

Κόβοντας τα καλώδια.

Το The GBros. Wireless Adapter από την 8BitDo θα επιτρέψει σε παίκτες του Super Smash Bros. Ultimate μία διαφορετική επιλογή για να παίζουν στην μορφή των GameCube controllers.

Με ημέρα κυκλοφορίας 7 Δεκεμβρίου, το αξεσουάρ των 20 Ευρώ θα συνδέει τα controllers του GameCube μέσω

δέκτη Bluetooth για να “κόψει” το καλώδιο μεταξύ του Switch και του controller σας.

Παρόλο που όχι φουλ ασύρματο, το GBros. adapter εγγυάται πως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσο μακριά θα κάτσετε από την κονσόλα. Ο adapter έχει 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας και μπορεί να φορτιστεί με ένα USB-Cable ή να τροφοδοτηθεί από δύο μπαταρίες ΑΑ.

Ο δέκτης έχει τα home και screenshot κουμπιά που συνήθως βρίσκονται στα Joy-Cons, λειτουργίες που χάνεις όταν χρησιμοποιείς controllers GameCube με το ασύρματο USB adapter της Nintendo. H συσκευή είναι βασισμένη στο κλασσικό μοβ controller του GameCube.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του GBros. adapter είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε tabletop mode, ένα χαρακτηριστικό που το κλασσικό GameCube USB adapter δεν έχει αφού χρειάζεται να συνδεθεί στο dock.

Παρόλο που η συσκευή σημαδεύει παίκτες του Super Smash. Ultimate, μπορείτε επίσης να συνδέσετε controllers από NES Classic, SNES Classic, και Wii Classic, και επιπλέον θα μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε και με το PC σας.

Το ασύρματο GBros. Adapter μπορεί να προ-παραγγελθεί από το site της 8BitDo και θα ξεκινήσει να πουλιέται στις 7 Δεκεμβρίου, ή αλλιώς την ημέρα κυκλοφορίας του Super Smash Bros.Ultimate.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι

IGN GreeceΤρία καινούρια NES games έρχονται στο SwitchΤο YouTube ίσως έρθει στο Nintendo SwitchΟ πρόεδρος της Nintendo θέλει περισσότερα DLC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα