Αστέρας Τρίπολης: Πάει για διπλό χτύπημα στο μεταγραφικό παζάρι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Σουρλή είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας είναι κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη, να τον αποκτήσει ως ελεύθερο από τον Ολυμπιακό, όπου ανήκει. Μένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και για την προσθήκη του 21χρονου μέσου στο ρόστερ των Πελοποννήσιων.

Ο Βασίλης Σουρλής είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Στο

πρώτο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε ως δανεικός από τους “ερυθρόλευκους” στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ. Μέσα στις επόμενες ώρες, όπως λένε οι πληροφορίες, αναμένεται η σχετική ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Ο Ράμα

Εκτός από τον Σουρλή, όμως, ο Αστέρας Τρίπολης οδεύει προς την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφικής κίνησης. Είναι σε διαπραγμάτευση με τον Ισπανό μέσο, Ούγκο Ράμα, ο οποίος ανήκει στην Οβιέδο. Ο 27χρονος παίκτης μπορεί να καλύψει δύο θέσεις στη μεσαία γραμμή, αγωνιζόμενος τόσο ως “οκτάρι”, όσο και ως “δεκάρι”.

Εφόσον καταφέρει ο Αστέρας Τρίπολης να αποκτήσει τους δύο αυτούς παίκτες, τότε θα ενισχύσει κατά πολύ το ρόστερ του στη μεσαία γραμμή και ειδικότερα στον άξονα. Η απόκτηση του Ράμα δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως, οι Αρκάδες κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία κι όπως όλα δείχνουν είναι κοντά να τα καταφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα