Αστέρας Τρίπολης: Ο Μπαράλες εκτός αποστολής

Αστέρας Τρίπολης: Ο Μπαράλες εκτός αποστολήςtbairaktΤρί, 01/19/2021 - 20:39

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έμεινε εκτός αποστολής του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη.


Ο Αστέρας την Τετάρτη (20/01, 15:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη, για την 1η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021.


Ο Χερόνιμο Μπαράλες τον οποίο ο Άρης θέλει να εντάξει

στο δυναμικό του δεν ακολούθησε την αποστολή. Πέραν της μεταγραφής πάντως αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού και προτιμήθηκε να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.


Οι Αρκάδες ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες με τον Ράσταβατς να αποφορτίζει διάφορους παίκτες όπως τον Καστάνιο και τον Άλβαρες. Εκτός έμεινε και ο Μπόρχα Φερνάντεθ και οι γνωστοί Παπαδόπουλος, Ντρούπι και Ιγκλέσιας που παραμένουν τραυματίες, αλλά και ο Λουίς Φερνάντεθ ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και θέλει διαχείριση.


Στην αποστολή μετέχουν οι Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Καπίγια, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης ΕΛΛΑΔΑ Ο Χερόνιμο Μπαράλες έμεινε εκτός αποστολής του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη. Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 20:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα