Ολυμπιακός: Με σχεδόν τρεις ενδεκάδες στο 2021 ο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Με σχεδόν τρεις ενδεκάδες στο 2021 ο Μαρτίνς!vkonstanΤρί, 01/19/2021 - 20:18

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει αύριο Τετάρτη (20/01, 19.30, MC Novasports.gr) τον Παναιτωλικό για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας. Θα είναι το έκτο

παιχνίδι για τους Πειραιώτες μέσα σε 20 ημέρες! Κάτι που σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" κλήθηκαν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με περίπου ένα ματς ανά 3,5 24ωρα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προαναγγείλει στο novasports.gr πως η χρησιμοποίηση πολλών παικτών δεν αποτελεί επιλογή, αλλά είναι δεδομένη λόγω του βάθους στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Έτσι ο Πορτογάλος οδήγησε την ομάδα του σε πέντε νίκες και μία ισοπαλία έχοντας χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής 23 ποδοσφαιριστές! 

Συγκεκριμένα στα ματς με ΑΕΚ (3-0), Αστέρα Τρίπολης (0-4), Παναιτωλικό (1-2), ΠΑΟΚ (1-1) και ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) ο Μαρτίνς έχει ρίξει στη "μάχη" είτε σαν βασικούς, είτε σαν αλλαγές τους Σα, Τζολάκη, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Ανδρούτσο, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν και Σουντανί.

Αν υπολογίσουμε πως στο αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό ο Μαρτίνς θα δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν βρίσκονται στους παραπάνω, ο Ολυμπιακός θα φτάσει κοντά στους 30 παίκτες σε έξι επίσημα παιχνίδια! Να υπογραμμίσουμε πως μέσα στο 2021 δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου οι Πέπε, Λοβέρα, Κάιπερς και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ ο Μαρτίνς θα δώσει λεπτά και σε κάποιους απ΄τους νεαρούς Σουρλή, Λιάτσο, Τσέλιο και Χριστοφιλόπουλο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς Παναιτωλικός Κύπελλο Ελλάδας ΕΛΛΑΔΑ Τα συνεχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού και τα απουσιών ώθησαν τον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει πάνω από δύο ενδεκάδες σε 20 μέρες! Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 20:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα