Αστέρας Τρίπολης: Μέχρι την Αυστραλία η επετειακή φανέλα!

“Θραύση” έκανε η επετειακή φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι η συλλεκτική φανέλα “ταξίδεψε” μέχρι και την Αυστραλία, ενώ η ομογενειακή εφημερίδα “Ελληνικός Κήρυκας” φιλοξενεί δηλώσεις παραγόντων του Αστέρα Τρίπολης, με αφορμή την κίνηση της ομάδας από την Αρκαδία.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος μέσω του “Ελληνικού Κήρυκα”, σχολίασε για την κίνηση αυτή:

“Η επετειακή φανέλα του Αστέρα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821,

καθώς και το λάβαρο της ομάδας ταξίδεψαν και δεσπόζουν σε μία από τις πιο απομακρυσμένες και σημαντικές χώρες όπου το ελληνικό στοιχείο είναι τόσο έντονο. Την Αυστραλία.

Είμαστε συγκινημένοι που ξέρουμε ότι οι Αρκάδες σε όλο τον κόσμο είναι δίπλα μας. Μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε να κάνουμε πιο έντονο το αρκαδικό στοιχείο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Ο Αστέρας εξάλλου, διαχρονικά, δεν μένει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Με συγκεκριμένες προτάσεις και ιδέες, προσπαθούμε συνέχεια να βοηθάμε στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου μας.

Θέλουμε ο κόσμος μας, όπως κι οι φίλοι της ομάδας μας στην Αυστραλία, να μας βλέπουν και να καμαρώνουν. Και για εμάς όλους που εργαζόμαστε, για να μεγαλώνουμε τον Αστέρα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το να γνωρίζουμε ότι οι προσπάθειές μας αγκαλιάζονται τόσο ζεστά.

Ζήτω η Ελλάδα κι οι Ελληνες σε κάθε μεριά του πλανήτη”.

Δημήτρης Κενές: «Δεν θα ξεχάσω το χαμόγελο όλων μας όταν μάθαμε ότι η φανέλα αυτή ταξίδεψε στην Αυστραλία»

Μέσω του “Ελληνικού Κήρυκα”, ο Αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Κενές, έστειλε το δικό του μήνυμα γι’ αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα.

“Στην χώρα που το να δηλώνεις περήφανος που είσαι Έλληνας θεωρείται εθνικιστικό, στην χώρα που το να κυματίζει η Γαλανόλευκη στο μπαλκόνι σου θεωρείται κιτς, μαζί με τον ΑΠΟΕΛ αποδείξαμε ότι το διαφορετικό μπορεί να γκρεμίσει κάθε στερεότυπο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τον Γιώργο Λυκούρη και τον ΑΠΟΕΛ για την συνεργασία. Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα έρχονται…”.

Keywords
Τυχαία Θέματα