Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-4: Αστραφτερός, αποτελεσματικός...Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-4: Αστραφτερός, αποτελεσματικός...ΟλυμπιακόςcsaranΤετ, 01/06/2021 - 21:30

Με σχετικά αργό ρυθμό ξεκίνησε ο αγώνας στην Τρίπολη χωρίς να υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες στο ματς. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και κυρίως από τα δεξιά προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις μπροστά από την εστία τον γηπεδούχων.

Δύο κεφαλιές του Ελ

Αραμπί και μια εκτέλεση φάουλ από τον Φερνάντεθ ήταν οι αξιοσημείωτες στιγμές για το πρώτο ημίωρο.

Αναγκαστική αλλάγή τερματοφύλακα για τους Αρκάδες με τον Τσιφτσή να περνάει στην θέση του τραυματία Παπαδόπουλου.

Από το 35ο λεπτό και μετά η εικόνα του αγώνα άλλαξε εντελώς. Οι πρωταθλητές ανέβασαν ταχύτητα και ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με εντυπωσιακό τρόπο.

Ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί που καταλήγει σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου έρχεται και το πρώτο γκολ. Ο Βαλμπουενά βρίσκει τον Σεμέδο με τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να γράφει με κεφαλιά το 0-1 στο 35ο λεπτό.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν πήρε το πόδι της από το γκάζι, 4 λεπτά αργότερα κερδίζει ένα ακόμη κόρνερ μετά από σουτ του Μπρούμα. Εκτελεστής και πάλι ο Βαλμπουενά με τον Γάλλο να τροφοδοτεί τον Καμαρά έξω από την περιοχή του Αστέρα Τρίπολης και ο τελευταίος με ένα καταπληκτικό σουτ σκοράρει και δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 40.

Το εκρηκτικό τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά και το πρώτο ημίχρονο έκλεισαν με μια ακόμα διπλή ευκαιρία από τον Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα να διαχειριστεί στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης έκανε αλλαγές γρήγορα με τους γηπεδούχους να γίνονται πιο κινητικοί και να δημιουργούν κάποιες καλές στιγμές με τους Αλι Μπαμπά, Ριέρα και Φερνάντεθ χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς.

Οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές για ένα δεκάλεπτο και όχι μόνο κατάφεραν να μην δεχτούν κάποιο τέρμα αλλά σκόραραν και άλλες δύο φορές. 

Στο 80ο λεπτό με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από τον Κώστα Φορτούνη και 6 λεπτά αργότερα το σκορ έκλεισε με σκόρερ τον Μπρούμα.


Οι πρωταθλητές με αυτή την νίκη έφτασαν στους 38 βαθμούς ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε στους 18.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Οι πρωταθλητές πέρασαν με εμφατικό τρόπο από την Τρίπολη και συνεχίζουν αήττητοι την πορεία τους στην Superleague Article publish on Τετ, 01/06/2021 - 21:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα