Σάκχοφ: "Έκανα λάθος και ανέλαβα την ευθύνη" (vid)

Σάκχοφ: "Έκανα λάθος και ανέλαβα την ευθύνη" (vid)ntzouaniΤετ, 01/06/2021 - 20:54

 

Mea culpa από τον Γέβγεν Σάκχοφ για την αποβολή του στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο, σε δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου. Ο μέσος του Δικέφαλου αναφέρθηκε ακόμα στη σημασία που έχει για την ομάδα του η νίκη επί του Παναιτωλικού, στον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και στη δουλειά που χρειάζεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεβγέν Σάκχοφ στα κανάλια Novasports

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: 

"Το καλό είναι ότι κερδίσαμε και είναι σημαντικό για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Είχαμε καλή κίνηση με τη μπάλα, είχαμε και κάποιες κακές στιγμές που πρέπει να βελτιώσουμε. Κερδίσαμε, όμως πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης". 

Για την αποβολή του στη Ριζούπολη: 

"Έκανα λάθος και το γνωρίζω. Πήρα την ευθύνη μπροστά σε όλη την ομάδα, ήταν λάθος μου. Ελπίζω να μην ξαναγίνει. Ήταν μια κακή αντίδραση, ήταν λάθος μου, όμως συνεχίζω, δουλεύω σκληρά και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα". 

Για το αν συμφωνεί με τον προπονητή του ότι χρειάζεται βελτίωση στη φυσική κατάσταση: 

"Συμφωνώ μαζί του, νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης στη φυσική κατάσταση, στην τακτική, στην ισορροπία, αλλά το καλό είναι η νοοτροπία μας, η θέληση μας και συναισθηματική μας κατάσταση είναι πολύ καλύτερη στην ομάδα". 

Για τη σημασία της νίκης και για το γεγονός ότι δεν δέχθηκε γκολ μετά από 73 μέρες: 

"Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι μετά από κάθε νίκη, όμως δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε την πραγματικότητα και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά για να βρεθούμε στην κορυφή. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε μακριά". 

Για τη συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ: 

"Είμαι στην ΑΕΚ, δουλεύω με αυτόν τον προπονητή και αυτό είναι. Είμαι επαγγελματίας. Αλλάζουν οι προπονητές στο ποδόσφαιρο και πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, αλλά να δούμε το μέλλον". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΚΧΟΦ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Οι δηλώσεις του Σάκχοφ THE EXPERTS Μοιραστείτε το Submitted by ntzouani on Τετ, 01/06/2021 - 20:27 https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/SAKHOV_AEK_060121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Οι δηλώσεις του Σάκχοφ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο ntzouani On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Mea culpa από τον Γέβγεν Σάκχοφ για την αποβολή του στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο, σε δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου. Article publish on Τετ, 01/06/2021 - 20:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα