Αστέρας μετά το... 70'

Μπαστιάνος, Αραβίδης, Καλτσάς και Φερνάντες τα γκολ των γηπεδούχων, ο Ιατρούδης σκόραρε για τον Εργοτέλη.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Ο Αστέρας με το γνώριμο 4-2-3-1 και με πίεση από το ξεκίνημα πολύ ψηλά στο γήπεδο. Μπορεί να μην οδήγησε σε πολλά λάθη τον Εργοτέλη, όμως ουσιαστικά δε του επέτρεψε να κάνει παιχνίδι. Πήρε δική του την κατοχή και χωρίς να εντυπωσιάσει επέβαλε τον δικό του ρυθμό και πήρε από νωρίς το
πάνω χέρι και στη ρεβανς απέναντι στον Εργοτέλη που ήθελε να παίξει κλειστά, να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να δοκιμάσει να αξιοποιήσει όποιες ευκαιρίες θα δημιουργούσε στην αναμέτρηση.

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο 9ο λεπτό ο Μπαστιάνος κινήθηκε στην περιοχή από την δεξιά πτέρυγα, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Καλογεράκη και με πλασέ πέρασε τη μπάλα από πάνω του ανοίγοντας το σκορ.
Στο 29ο λεπτό μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης με τη μπάλα να φεύγει αρκετά έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Εργοτέλη.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στον αγώνα ο Τσιλιανίδης έβγαλε σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα, ο Πασαλίδης πήρε την κεφαλιά χωρίς καλή ισορροπία και έστειλε τη μπάλα άουτ.
34' ο Τσιλιανίδης έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.
Στο 41ο λεπτό απόπειρα του Εργοτέλη να γίνει επικίνδυνος με τον Κουατένγκ να δοκιμάζει σουτ από πολύ δύσκολη γωνία στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Αραβίδης επιχείρησε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Οικονόμου με προβολή άλλαξε την πορεία της μπάλας και ο Καλογεράκης με δύσκολη επέμβαση κράτησε το σκορ στο 1-0.

ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 70'

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε απολύτως τίποτα να παρουσιάσει μέχρι το 70ο λεπτό. Αργός ρυθμός, χωρίς ένταση και με λιγότερη πίεση στον αντίπαλο, κυρίως από πλευράς Αστέρα Τρίπολης.
Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη έγινε στο 71ο λεπτό. Ο Μαρκ Φερνάντεθ επιχειρεί συρτό σουτ έξω από την περιοχή και τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να παραχωρεί κόρνερ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Ιατρούδης πήρε την κεφαλιά από τον Μαρτίνεθ στην καρδιά της περιοχής του Αστέρα και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Ηρακλείου.
Στο 79ο λεπτό και μετά από εκτέλεση φάουλ στην καρδιά της περιοχής, ο Αραβίδης νίκησε στον αέρα τους αντιπάλους του και έβαλε για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ τον Αστέρα (2-1).
Στο 89' πολύ ωραία κάθετη πάσα του Αραβίδη για τον Καλτσά, ο οποίος σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-1.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαρκ Φερνάντεθ πήρε τη μπάλα εντός περιοχής και με ωραίο σουτ στη γωνία της εστίας του Εργοτέλη διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο Θεώδορος Κολοκοτρώνης.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μπαστιάνος (82' Βλάχος), Τσιλιανίδης (65' Καλτσάς), Ρόλε (61' Φερνάντεθ), Αραβίδης.

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Οικονόμου, Μπουτσάκης (76' Ροβύθης), Κοιλιάρας, Μπρους (86 Γροντής), Μπάτζιος, Ζόσεφ, Τσέλιος, Κουατένγκ (Καπνίδης), Μπουρσέλης, Ιατρούδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα