Αρτούρ Μέλο: «Χαμένος» στο Λίβερπουλ

Ο Βραζιλιάνος διεθνής ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί και τους συλλόγους. ‘Επαιξε μόλις 13 λεπτά με την φανέλα της Λίβερπουλ, από τότε που εντάχθηκε ως δανεικός από τη Γιουβέντους τον Σεπτέμβριο, καθώς αποκλείστηκε από την αγωνιστική δράση από μυϊκό τραυματισμό που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Ο 26χρονος αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα πριν στα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά πρόσφατες αναφορές αναφέρουν ότι μπορεί να επιστρέψει στο Τορίνο τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο, ο ατζέντης του διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς

και πρότεινε ότι υπάρχει πιθανότητα ο πελάτης του να παραμείνει στο Άνφιλντ για μακροπρόθεσμο, εάν το μέλλον του στην Γιουβέντους δεν επιλυθεί. «Θα μείνει 100% στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο», είπε ο Παστορέλο «Είναι μια πτυχή που δεν έχει συζητηθεί ποτέ. Δεν ξέρω ποιος έχει ξεκινήσει αυτές τις φήμες για επιστροφή στο Τορίνο, αλλά αυτό δεν ισχύει, απολύτως. Δεν προβλέπεται στο συμβόλαιο και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Κανείς δεν αμφισβήτησε την παραμονή του, ούτε η Λίβερπουλ ούτε η Γιουβέντους. Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, όταν τελειώσει η τρέχουσα, θα δούμε. Εάν ο Αλέγκρι συνεχίσει στη Γιούβε, θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Αν η Λίβερπουλ θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό ή να κάνει μια προσφορά, νομίζω ότι θα βρει πρόσφορο έδαφος.

Ο Άρθουρ δεν είναι αξιόπιστος σκόρερ και δεν έχει πολλές ασίστ. Έχει σκοράρει μόλις πέντε γκολ και έχει δώσει επτά ασίστ σε όλη την καριέρα του στην Μπάρτσα και τη Γιούβε. Η κύρια δύναμη του Αρτούρ είναι οι πάσες του, αλλά είναι αδύναμος στα τάκλιν. Ο Κλοπ λατρεύει έναν παίκτη με κινητήρα και ο ρυθμός δουλειάς που ανεβοκατεβάζει στον αγωνιστικό χώρο και βοηθάει είναι πρωταρχικής σημασίας στα μάτια του και αυτό δεν είναι κάτι που κάνει ο Βραζιλιάνος. Δεν είναι όλες οι μονόπλευρες πάσες του, οι προοδευτικές πάσες και ο συντελεστής πασών είναι πολύ καλός έχει συμπληρώσει περίπου το 92% που είναι πραγματικά καλό! Αλλά και πάλι ο Τιάγκο είναι κατά μέσο όρο ακριβώς το ίδιο, αλλά με καλύτερα στατιστικά σε όλα τα άλλα τμήματα…

Η Λίβερπουλ έχει το δικαίωμα να αγοράσει τον Βραζιλιάνο, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει δύο χρόνια με την Μπαρτσελόνα πριν ενταχθεί στη Γιουβέντους τον Ιούνιο του 2020. Η επιλογή συνεπάγεται μια αναφερόμενη αμοιβή 32,3 εκατομμυρίων λιρών (37,5 εκατ. ευρώ) που θα καταβληθεί στο τέλος της σεζόν. Το προϊόν της ακαδημίας της Γκρέμιο ήταν μια υπογραφή έκπληξη για τη Λίβερπουλ την ημέρα λήξης της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου και ο Παστορέλο αποκάλυψε πώς προέκυψε η κίνηση. «Η επέμβαση γεννήθηκε από πείσμα να ψάξεις για κάτι»

Είπε ότι η Λίβερπουλ έκανε μια προσέγγιση όταν ο Τζόρνταν Χέντερσον υπέστη τραυματισμό. “Ήταν η προτελευταία μέρα του μεταγραφικού παζαριού. Η Λίβερπουλ μας τηλεφώνησε λέγοντας ότι ήθελε να κλείσει τη συμφωνία και από εκεί ξεκινήσαμε τη δουλειά”, πρόσθεσε ο ατζέντης. «Φύγαμε για Λίβερπουλ την τελευταία μέρα μεταγραφής για επισκέψεις και υπογραφές».

Ο Αρτούρ είναι ένας από τους 12 χαφ που έχουν εμφανιστεί για τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, ωστόσο συνεχίζονται οι φήμες για νέες κινήσεις με τους τους Σόφιαν ‘Αμραμπατ, Έντσο Φερνάντες και Τζουντ Μπέλινγχαμ να φιγουράρουν στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα