Αρτέτα: «Ο Βιεϊρά είναι ένας θρύλος της Άρσεναλ!»

Ο Μικέλ Αρτέτα σε αυτόν των «κανονιέρηδων» και ο Πατρίκ Βιεϊρά σε αυτόν της Κρίσταλ Πάλας. Ο Γάλλος τεχνικός θα επιστρέψει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του το 2005 και ο Αρτέτα γνωρίζει ότι θα είναι μια σημαντική στιγμή. «Είναι ένας θρύλος της Άρσεναλ και ελπίζω να λάβει την υποδοχή που του αξίζει για αυτά που έκανε για τον σύλλογο, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και για όσα μετέφερε ως άτομο», δήλωσε ο Αρτέτα.

«Ήταν αρχηγός του συλλόγου στην πιο επιτυχημένη εποχή τα τελευταία πολλά χρόνια και είναι υπέροχο που

θα έρθει πάλι εδώ. Αναγνωρίζοντας τον με τον σωστό τρόπο, πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα κάνουν οι οπαδοί μας».
Ο Βιεϊρά έχει κάνει θετική εντύπωση από τη στιγμή που ανέλαβε την Κρίσταλ Πάλας, αλλά ο Αρτέτα δεν εξεπλάγη από τον άμεσο αντίκτυπό που είχε στην ομάδα: «Λοιπόν, έχει ήδη μερικές εμπειρίες ως προπονητής και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Μπορείτε να δείτε το άγγιγμα που προσπαθεί να βάλει στην ομάδα και τα πράγματα που προσπαθεί να εφαρμόσει εκεί. Προφανώς, ο Πατρίκ γνωρίζει το πρωτάθλημα πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον προπονητή γιατί το έχει βιώσει ο ίδιος ως παίκτης και είναι υπέροχο που είχε την ευκαιρία να το κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα