Άρσεναλ-Μαν. Γιουνάιτεντ 0-0: Έχασαν κι άλλο έδαφος οι «κόκκινοι διάβολοι» (hls)

Άρσεναλ-Μαν. Γιουνάιτεντ 0-0: Έχασαν κι άλλο έδαφος οι «κόκκινοι διάβολοι» (hls)mkatsafaΣάβ, 01/30/2021 - 21:49

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παρέμεινε για 18ο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς αήττητη, που αποτελεί το μεγαλύτερο ρεκόρ της ιστορίας της, ενώ έχει κατακτήσει 27 βαθμούς μακριά από το «Ολντ Τράφορντ», τους περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ (8 νίκες-3 ισοπαλίες). Με αυτή την ισοπαλία όμως, είδε την «συμπολίτισσα» της Σίτι, να αυξάνει τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς, έχοντας και ματς λιγότερο.

Το

πρώτο ημίχρονο κύλησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει την κατοχή (63% έναντι 37% της Άρσεναλ), αλλά να μην μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά 45λεπτο, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από μόλις δύο τελικές στην εστία και με την ομάδα του Σόλσκιερ να δημιουργεί την καλύτερη φάση, χωρίς να υπάρχει τελική στο τέλος. Στο 43΄ο Ράσφορντ, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στη μικρή περιοχή, αλλά καθυστέρησε να εκτελέσει, με αποτέλεσμα να τον κλείσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ, όταν στο 50ο λεπτό από καλή θέση, πλάσαρε ο Γουίλιαν, αλλά ο Μαγκουάιρ έδιωξε σε κόρνερ. Mέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στο 65΄οι «κανονιέρηδες» δημιούργησαν δύο σπουδαίες φάσεις, καθώς είχαν φάουλ στο δοκάρι του Λακαζέτ και λίγο αργότερα στην προσπάθεια του Σμιθ-Ρόου, ο Ντε Χέα σε ετοιμότητα απέκρουσε. Στο 89ο λεπτό η Γιουνάιτεντ έφτασε κοντά στο πολυπόθητο γκολ, αλλά το σουτ του Καβάνι πέρασε δίπλα από την εστία του Λένο.

Έπαιξε ως αλλαγή ο Όντεγκαρντ και έγινε ο πρώτος Νορβηγός που παίζει με τη φανέλα της Άρσεναλ, μετά τον Παλ Λίντερσεν τον Μάιο του 1993! Οι «κανονιέρηδες» έστω και αν δεν νίκησαν, έδειξαν για ακόμη μία φορά την αγωνιστική τους πρόοδο και παρέμειναν αήττητοι για 7ο συνεχόμενο ματς (5 νίκες-2 ισοπαλίες).

Άρσεναλ: Λένο, Σοάρες, Λουίς, Χόλντινγκ, Μπεγερίν, Τσάκα, Πατέι, Πεπέ, Σμιθ-Ρόου (83΄Όντεγκαρντ), Μαρτινέλι (46΄Γουίλιαν), Λακαζέτ (93΄Ενκέτια)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπιζάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ (37΄Μαρσιάλ), Φρεντ, Ράσφορντ (79΄ Γκρίνγουντ), Φερνάντες, Πογκμπά, Καβάνι
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal - Ποδόσφαιρο Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal ΑΓΓΛΙΑ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφτασε σε ένα μεγάλο ρεκόρ, αλλά δεν μπορεί να πανηγυρίζει για την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την Άρσεναλ. Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 21:49 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα