Οριστικά παίκτης της ΑΕΚ ο Νταντσένκο

Οριστικά παίκτης της ΑΕΚ ο ΝταντσένκοgvasilioΣάβ, 01/30/2021 - 21:32

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται από το βράδυ του Σαββάτου ο Όλεγκ Νταντσένκο, καθώς η Ούφα έστειλε το έγγραφο που απαιτούταν για τη διακοπή του δανεισμού του.

Η ΑΕΚ αφού παραλίγο να "καεί" είδε την υπόθεση Νταντσένκο να έχει αίσιο τέλος

και ο 26χρονος Ουκρανός μπακ πλέον να προβάρει τα "κιτρινόμαυρα".

Ο Νταντσένκο βρισκόταν στην Αθήνα από το βράδυ της Παρασκευής, όμως στην ΑΕΚ δεν είχε φτάσει το έγγραφο της διακοπής του δανεισμού του Ουκρανού από την Ούφα.

Αυτό έφτασε το βράδυ του Σαββάτου και έτσι την Κυριακή η διαδικασία απόκτησής του αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά. 

Απομένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Νταντσένκο από τη Ρούμπιν Καζάν στην ΑΕΚ

Το σημαντικό είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν αναδυθεί πως ο Ουκρανός δεξιός μπακ έχει περάσει το βασικό μέρος των ιατρικών εξετάσεων και των μετρήσεων, όμως απομένουν ακόμα κάποιες που θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής και ακολούθως ο παίκτης θα βρεθεί στα γραφεία για να υπογράψει το συμβόλαιό του. 

Από Δευτέρα, λοιπόν, ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει ακόμα έναν παίκτη στη διάθεσή του και μια επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται από το βράδυ του Σαββάτου ο Όλεγκ Νταντσένκο, καθώς η Ούφα έστειλε το έγγραφο που απαιτούταν για τη διακοπή του δανεισμού του. Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 21:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα