Άρσεναλ: Γκιόκερες όπως… Ανρί!

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μετακίνηση του Βίκτορ Γκιόκερες στην Άρσεναλ, με τον Σουηδό επιθετικό να ετοιμάζεται να φορέσει και επίσημα τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Όπως αποκαλύπτει ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν του «The Athletic», ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη εξασφαλίσει άδεια από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αναμένεται άμεσα να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Το συνολικό ποσό της συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων ανέρχεται σε 73,5 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, ενώ ο 27χρονος στράικερ πρόκειται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο είναι η φανέλα που θα φορέσει ο Γκιόκερες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του έγκριτου δημοσιογράφου, θα πάρει το νούμερο «14»!

Ένας ιστορικός αριθμός για τον σύλλογο, που έχει ταυτιστεί με τον θρυλικό Τιερί Ανρί…

Keywords
Τυχαία Θέματα