Αρνητικός για Ιταλία ο Σπαλέτι

Η αναζήτηση του επόμενου προπονητή της εθνικής ομάδας της Ιταλίας συνεχίζεται, αλλά ένας – ένας οι τεχνικοί των συλλόγων της Serie A θέτουν εαυτούς εκτός διεκδίκησης της θέσης, με τελευταία προσθήκη στη λίστα τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία απομάκρυνε τον Τζιαν Πιέρο Βεντούρα από το τιμόνι της «σκουάντρα ατζούρα» μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, αλλά ακόμα δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Οσο για τον Σπαλέτι, δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη
θέση, αλλά υποστήριξε ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο κατάλληλος γι’ αυτή.

«Θέλω και πρέπει να δουλέψω σκληρά με την Ιντερ. Για το μέλλον, μπορώ να φανταστώ τον Αντσελότι να πηγαίνει καλά. Εχει το χάρισμα και την εμπειρία, ενώ όλοι αναγνωρίζουν τη δουλειά του. Η εθνική Ιταλίας πρέπει να έχει τον καλύτερο προπονητή και εκείνος είναι ο καλύτερος», σχολίασε ο τεχνικός της Ιντερ.

«Οι ατζούρι δεν πρέπει να κρυφτούν μετά την απογοήτευση του αποκλεισμού. Αντίθετα, είναι αναγκαίο να αντιδράσουν. Δεν πρέπει να δείξουμε αδυναμία χαρακτήρα. Το στιλ παιχνιδιού μας έχει αξία και δεν χρειάζεται να αντιγράψουμε άλλες χώρες. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε στο παρελθόν μας», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα