Φοβερή ανατροπή Αρη στην Κρήτη!

Ο Αρης βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ημίχρονο από τον Εργοτέλη και μάλιστα στην Κρήτη, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη και "λυτρωτή" των Πλατέλλα στο 88', πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-3) διατηρώντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Football League. "Κόλλησε" η Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή από την πλευρά της, προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει
τον τερματοφύλακα Λαζαρίδη του ΑΟΧ/Κισσαμικός μένοντας στο 0-0. Διπλό στην Καλλιθέα έκανε η Δόξα με τέρμα του Λίτσκα στο 31', με τον ίδιο παίκτη να έχει και προσπάθεια στο δοκάρι (43').

Στη Λάρισα ο Απόλλων υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό και σημειώνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος, έφθασε σε μια άνετη νίκη με 3-0. Νίκη και για την ΑΕ Καραϊσκάκης, με το τελικό 2-1 επί της Σπάρτης να διαμορφώνεται στο πρώτο μέρος. Τρίποντο επίσης και για τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος με τέρματα των Μπρίτο και Χασομέρη, νίκησε 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης σουτ στο δοκάρι του Ντούνγκα στο 79'. Τέλος, ο Αιγινιακός που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης "έκλεψε" βαθμό στην έδρα τους από τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα του Αιγίου άνοιξε το σκορ κεφαλιά του Γαβριηλίδη στο 59' και ενώ προηγουμένως (42') ο Αιγινιακός είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκατζολάρι. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Παπαδόπουλου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Αχαρναϊκός-Βέροια 0-3 (α.α.)

Παναχαϊκή-ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-0

Εργοτέλης–Αρης 2-3
(14' Κάιπερς, 22' Σταματάκος-53' Ντούνης, 72' πεν. Διαμαντόπουλος, 88' Πλατέλας)

ΑΕ Καραϊσκάκης-Σπάρτη 2-1
(18' Χούσος, 37' Κυριάκης-41' Ράνος

Καλλιθέα-Δόξα Δράμας 0-1
(31' Λίτσκας)

Απόλλων Λάρισας-Πανσερραϊκός 3-0
(47' Τσιλούλης, 74' Μαυριάς, 84' Σαχινίδης)

Απόλλων Πόντου-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
(16' Μπρίτο, 75' Χασομέρης)

Αιγινιακός-Παναιγιάλειος 1-1
(90' Παπαδόπουλος-59' Γαβριηλίδης)
Keywords
Τυχαία Θέματα