Αρνείται να χάσει η Γιούβε!

Με τον Ρονάλντο στον πάγκο για πρώτη φορά, η Γιοιυβέντους είδε την τύχη να της...χαμογελάει μόλις στο δεύτερο λεπτό, καθώς ο Ντίμσιτι στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα σε σέντρα του Άλεξ Σάντρο, δεν την βρήκε καλά και την έστειλε στην εστία του Μπερίσα.

Προτού προλάβουν να συνέλθουν οι "Μπεργκαμάσκι" λίγο έλειψε να δεχθούν και δεύτερο γκολ, αλλά στο 5' ο Μπετανκούρ με το σουτ του έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αφού πρώτα επενέβη ο Μπερίσα. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το εικοσάλεπτο και βρήκαν
το γκολ της ισοφάρισης με τον πρώτο σκόρερ τους, Ντουβάν Σαπάτα στο 24', σε φάση στην οποία νίκησε κατά κράτος τον Μπονούτσι, παίζοντας με πλάτη προς την εστία.

Στο 52' ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπετανκούρ και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση με το δεύτερο γκολ από τον Σαπάτα. Στο 65' ο Αλέγκρι έριξε στη μάχη τον Ρονάλντο κι ο Πορτογάλος κατάφερε να δώσει την ισοπαλία στην ομάδα του -τη δεύτερη στο πρωτάθλημα, έχει και 16 νίκες- με κοντινή κεφαλιά στο 78' ύστερα από πάσα του Μάντζουκιτς.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως ίδιο ήταν και το σκορ και στα δύο προηγούμενα ματς της Αταλάντα με τη Γιουβέντους στο Μπέργκαμο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Serie A, 18η αγωνιστική

Αταλάντα-Γιουβέντους 2-2

«Stadio Atleti Azzurri d’ Italia», Μπέργκαμο, Ιταλία

Διαιτητής: Λούκα Μπάντι

Κίτρινες κάρτες: Σαπάτα 29’, Μαντσίνι 32’, Χάτεμπουρ 59’, Φρόιλερ 90’ - Μπετανκούρ (18’ και 52’), Κελίνι 38’, Μάντζουκιτς 62’

Κόκκινες κάρτες: 52’ Μπετανκούρ

Αταλάντα (3-4-1-2): Μπερίσα - Μαντσίνι, Ντίμσιτι, Μαζιέλο (86' Μπάροου) - Χάτεμπουρ, Καστάν, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (67' Γκόζενς) - Γκόμες (αρχ.) - Σαπάτα, Ίλιτσιτς (77' Πεσίνα)

Προπονητής: Τζαν Πέρο Γκασπερίνι

Γιουβέντους (4-3-3): Σέζνι - Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κελίνι, Άλεξ Σάντρο - Κεντίρα (65' Ρονάλντο), Τζαν, Μπεντανκούρ - Ντιμπάλα (αρχ.), Μάντζουκιτς, Ντόουγκλας Κόστα (57' Πιάνιτς)

Προπονητής: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι
Keywords
Τυχαία Θέματα