Αρμάνι Μιλάνο: Στηρίζει τον Μεσίνα ο Ντελ Όρκο

Ο ισχυρός άνδρας της Αρμάνι Μιλάνο τόνισε πως η ιταλική ομάδα ήθελε να κρατήσει τον Σαμπάζ Νέιπιερ, όμως αυτός ζήτησε τριπλάσια χρήματα για να υπογράψει. Παράλληλα, εξέφρασε τα παράπονά του για την απόδοση του Μαοντό Λο, για τον οποίο δήλωσε πως περιμένει περισσότερα.

Αρχικά, ο Ντελ Όρκο δήλωσε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Σίγουρα, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά αυτή τη στιγμή. Έχω πιο υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα, ειδικά στο επίπεδο της Euroleague. Ο Μεσίνα

έχει πάρει δύο πρωταθλήματα και μας έχει πάει στο Final Four. Δεν μπορούμε να τα ξεχνάμε αυτά τα επιτεύγματά του».

Στη συνέχεια, μίλησε για το θέμα του Νέιπιερ: «Θέλαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Νέιπιερ το καλοκαίρι. Όμως, ζήτησε κάτι παραπάνω από τα τριπλά χρήματα, σε σχέση με αυτά που έπαιρνε. Δε θέλαμε να ξοδέψουμε όλα τα χρήματά μας. Είχαμε ήδη επενδύσει πολλά στον Μίροτιτς, παρά το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να πληρώνει το μισό συμβόλαιό του».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Λο: «Υπογράψαμε τον Μαοντό Λο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν παίζει στο επίπεδο που περιμένουμε. Αν υπάρχει μια ευκαιρία, θα επιστρέψουμε στην αγορά, αλλά δε θα ξοδέψουμε “τρελά” χρήματα. Με το financial fair play υπάρχουν όρια που πρέπει να σεβόμαστε, αλλιώς θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε κάποιο τεράστιο πρόστιμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα