Άρης: “Βλέπει” Πανσερραϊκό με Ζουλς, Τζούρασεκ, χωρίς Βέλεθ

Οι παίκτες του Άρη βρίσκονται στη βάση τους, τη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της μίνι προετοιμασίας που έγινε το προηγούμενο διάστημα στην Πτολεμαΐδα και από σήμερα (12/10) μπήκαν και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, μετά το χθεσινό ρεπό. Πλέον, η προσοχή των “κίτρινων” στρέφεται στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες, το Σάββατο 21/10, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan

Super League, με τον Άκη Μάντζιο να προσθέτει και να αφαιρεί ονόματα στο παρουσιολόγιό του.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα της παραμονής στο αθλητικό κέντρο της πόλης της Δυτικής Μακεδονίας, οι Ζαν Ζουλς Εμβοντό και Νέβεν Τζούρασεκ επανήλθαν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, αφήνοντας πίσω τα προβλήματά τους. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής του Άρη έχει δύο ακόμη παίκτες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μπορεί να τους υπολογίζει για το αμέσως ερχόμενο παιχνίδι.

Αντιθέτως, η αποστολή του Άρη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος τραυματίστηκε στο διάστημα της μίνι προετοιμασίας, αναχώρησε νωρίτερα και για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση θα περάσουν τρεις μήνες, αφού πρώτα χειρουργηθεί στον ορθό μηριαίο, όπου υπέστη θλάση 3ου βαθμού με μερική αποκόλληση του τένοντα. Η επέμβαση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (14/10) στην Ισπανία και ο χρόνος επιστροφής υπολογίζεται ότι θα είναι ένα τρίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία του Άρη αναζητά λύσεις για να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Ισπανός στο κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στη σημερινή προπόνηση, το βάρος έπεσε στην τακτική. Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, οι παίκτες του Άρη έκαναν πρώτα ασκήσεις ενεργοποίησης και passing game και στη συνέχεια ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής. Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι πρωινή και θα γίνει και πάλι στο Δασυγένειο.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα