Χουάγνκ: Αδικεί τον Ολυμπιακό ο Κορεάτης με τις δηλώσεις του – Ποια είναι η αλήθεια

Χουάγνκ: Αδικεί τον Ολυμπιακό ο Κορεάτης με τις δηλώσεις του ενώ η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική και το ξέρει.

Ο Ιμ Μπεόμ Χουάνγκ δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του πως θα μιλήσει για την διαμάχη του με τον Ολυμπιακό μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι,

ο Ιμ Μπεόμ Χουάνγκ αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως δεν είχε υπογράψει 3ετές συμβόλαιο, αλλά 1+2.

Τελικά, ο Νοτιοκορεάτης πήγε στην Κορέα και το μετάνιωσε όταν είδε πως καμία ομάδα από αυτές που μίλαγε δεν ήθελε να μπλέξει σε δικαστικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος ο Χουάνγκ να μείνει ανενεργός για πολύ καιρό.

Ο Ιμ Μπεόμ Χουάνγκ ήθελε να παίξει στο Champions League και ο Ερυθρός Αστέρας εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή, δινοντάς του τη δυνατότητα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Χουάγνκ: Αδικεί τον Ολυμπιακό ο Κορεάτης με τις δηλώσεις του – Ποια είναι η αλήθεια

Ο Χουάνγκ ήθελε να πάει στον Ερυθρό Αστέρα, όμως η προσφορά των Σέρβων ήταν μόλις 5 εκατ. ευρώ, πολύ πιο κάτω από το ποσό που ήθελε ο Ολυμπιακός για να τον δώσει.

Όμως ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην του φράξει το δρόμο και να τον αφήσει να προπονείται με τις… μπουλντόζες.

Έτσι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είπαν το ναι και άφησαν τον Κορεάτη να πάει στην Ερυθρό Αστέρα.

Να σημειωθεί πως πριν σηκώσει… μπαϊράκι ο Ιμ Μπεόμ Χουάνγκ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του είχαν παρουσίασει το πλάνο τους για τον ίδιο. Ο Χουάνγκ θα ήταν σημείο αναφοράς στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων και άνθρωπος κλειδί στα συστήματα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Το… ευχαριστώ ήταν να ακούσει ο Χουάνγκ τον Τούρκο δικηγόρο που εμφανίστηκε ως σύμβουλός του και να φύγει για να πάει σε όποια ομάδα θα έδινε 3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Δεν… γίνονται αυτά τα πράγματα. Και τα ακούει κιόλας ο Ολυμπιακός. Ήμαρτον δλδ.

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές Χουάνγκ για Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Γιατί ανησυχούν για τον Ρέτσο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα