Άρης: Θέλει νίκη για να στείλει μήνυμα εν όψει τελικού

Παρασάγγες απέχει το σημερινό (7/4, 19:30, NS Prime) παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, από τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων μέσα στον Μάιο, όπως υποστηρίζουν οι “κίτρινοι”. Στο πίσω μέρος του μυαλού τους, όμως, έχουν ότι θέλουν τη νίκη για να (ξανα)δείξουν στους “πράσινους” τη δυναμική τους. Πρώτη

φορά αυτή τη σεζόν το είχαν κάνει στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, όταν είχαν επικρατήσει στην έδρα τους και είχαν ρίξει τους αντιπάλους τους από την κορυφή της βαθμολογίας.

Επιπλέον, σε κανέναν στον Άρη δεν άρεσε η εμφάνιση της ομάδας την περασμένη Τετάρτη (3/4) στο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στον Ολυμπιακό. Μια εικόνα, την οποία οι “κίτρινοι” θέλουν να “σβήσουν” πιάνοντας καλή απόδοση σήμερα μπροστά στο κοινό τους και παίρνοντας σπουδαία νίκη κόντρα στους “πράσινους”.

“Μας πόνεσε πολύ όλους η ήττα από τον Ολυμπιακό… Δεν είχαμε την αγωνιστική συμπεριφορά που έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να το αφήσουμε πίσω μας κι ελπίζουμε να μην επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση. Το καλό είναι ότι ακολουθεί άμεσα ένα ντέρμπι, στο οποίο ευελπιστούμε ότι θα αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας”, τόνισε χαρακτηριστικά στη NOVA ο Λορέν Μορόν. Και πρόσθεσε: “Θέλουμε τη νίκη, όπως τη νίκη θέλει κι ο Παναθηναϊκός για τους δικούς του λόγους, οπότε θα γίνει ένας ωραίος αγώνας. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρόβα τζενεράλε εν όψει τελικού. Είναι άλλοι οι στόχοι στον αγώνα της Κυριακής. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, αλλά θέλουμε το τρίποντο για τη φανέλα μας και τον κόσμο μας!”

Από τη δική του πλευρά, ο αρχηγός της ομάδας, Χούλιαν Κουέστα, είπε στη NOVA για το σημερινό παιχνίδι: “Είναι ένα παιχνίδι, που θέλουμε να νικήσουμε. Θα έχει ομοιότητες με τον τελικό, όμως, ο τελικός είναι ο… τελικός! Είναι ίδια ομάδα ο αντίπαλός μας και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση σε αυτή την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα να ανοίξουμε τα χαρτιά μας για το τι σκεφτόμαστε για τον τελικό του Κυπέλλου. Άλλο διαφορετικό χαρακτηριστικό είναι ότι σε έναν τελικό πάντα οι ομάδες έχουν μεγαλύτερο πάθος και όρεξη για τη νίκη. Μπροστά στο κοινό μας, πάντως, θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης”.

Ο Άκης Μάντζιος αυτό που περιμένει από τους παίκτες του σήμερα είναι να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του Άρη δήλωσε σχετικά στη NOVA: “Ο Παναθηναϊκός είναι πράγματι διεκδικητής του τίτλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα γενικότερα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά στην έδρα μας. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε τη διάθεση και τη νοοτροπία που πρέπει για ένα τέτοιο ματς. Να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Ο προπονητής του Άρη είχε μία σίγουρη απουσία για το σημερινό παιχνίδι, αυτή του Φραν Βέλεθ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν πριν από τον αγώνα με τη Λαμία. Εκτός του Ισπανού αμυντικού, ο Μάντζιος δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τους Κάρλσον, Ματαρίτα, Δεληζήση, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλο και Μπένετ.

Οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο Μάντζιος στην αποστολή είναι οι εξής: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, ο Μάντζιος αναμένεται να την παρατάξει σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Κουέστα στην εστία, τον Οντουμπάτζο δεξιό οπισθοφύλακα, τον Μοντόγια αριστερό, τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο κεντρικούς αμυντικούς, τους Νταρίντα και Ζαν Ζουλς Εμβοντό αμυντικούς μέσους, τον Μανού Γκαρθία επιτελικό μέσο, τους Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο στις πτέρυγες και τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα