Άρης: Ψάχνει τρίποντο σε δύσκολη έδρα

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες πηγαίνει σήμερα (11/9, 21:30, NS Prime) ο Άρης στην Τρίπολη, όπου τον υποδέχεται ο Αστέρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL1. Οι “κίτρινοι” δεν τα κατάφεραν τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, γνωρίζοντας κατά σειρά την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και φέρνοντας “λευκή” ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο κλάσικο, οπότε έχασαν την άμεση επαφή με την κορυφή

της βαθμολογίας, που σημαίνει ότι δεν θέλουν να μείνουν κι άλλο πίσω.

Έχουν, όμως, κι έναν επιπλέον λόγο να επιζητούν την καλή απόδοση και το θετικό αποτέλεσμα. Την ερχόμενη εβδομάδα την ομάδα θα αναλάβει ο νέος της προπονητής, ο Άλαν Πάρτνιου, ο οποίος αναμένεται να καταφθάσει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (13/9), οπότε θα είναι ό,τι καλύτερο για τους παίκτες, ειδικά αυτούς που αγωνιστούν σήμερα, να του ετοιμάσουν υποδοχή με νικηφόρο αποτέλεσμα.

“Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουμε το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό”, δήλωσε με σιγουριά και αισιοδοξία στη NOVA ο υπηρεσιακός προπονητής των “κίτρινων”, Τόλης Τερζής, που έχει το γενικό πρόσταγμα για δεύτερο δύσκολο παιχνίδι στη σειρά, περνώντας το μήνυμα στους παίκτες του Άρη ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Το ίδιο, όμως, έπραξε και ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Όπως έκανε πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα, πήγε στην προπόνηση χθες (10/9) και δήλωσε με την παρουσία του τη στήριξή του στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, τους υπενθύμισε τις υψηλές απαιτήσεις που έχει ολόκληρος ο “κίτρινος” οργανισμός από αυτούς.

Από την πλευρά τους οι παίκτες δείχνουν να κατανοούν πλήρως τη μεγάλη σημασία της νίκης στο σημερινό αγώνα, ειδικά μετά την εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής. Ο Μπράντλεϊ Μαζικού, για παράδειγμα, μιλώντας στη NOVA για την αναμέτρηση στην Τρίπολη, τόνισε: «Γνωρίζουμε όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πως οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Επομένως, το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι σημαντικό και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε όλοι έτοιμοι».

Ο Άρης πηγαίνει σήμερα στην Τρίπολη με μία σημαντική απουσία. Ο Μπράιαν Νταμπό δεν είναι στη διάθεση του Τόλη Τερζή, καθώς είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι αναζητείται εναλλακτική λύση στις θέσεις των αμυντικών μέσων, όπου οι βασικοί διαθέσιμοι είναι ο Ντουκουρέ και ο Ντιόπ.

Στον αντίποδα, επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Την αποστολή των “κίτρινων” για το σημερινό παιχνίδι αποτελούν οι εξής: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Camacho, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Σγούρος.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, που αναμένεται να παρατάξει ο Τόλης Τερζής σε σχηματισμό 4-2-3-1, αυτή όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται από τον Κουέστα στη θέση “1”, τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, τους Εμπακατά και Μαζικού δεξιά κι αριστερά στην άμυνα, τους Ντουκουρέ και Ντιόπ στις θέσεις των αμυντικών μέσων, τον Μανού Γκαρθία στη θέση του επιτελικού μέσου, τους Μαντσίνι και Πάλμα στις πτέρυγες και τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα