Super League 1: Ξεχωρίζει το αθηναϊκό ντέρμπι στο «Απ. Νικολαΐδης»

Στις 18:30, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Βόλο ΝΠΣ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με τέσσερις βαθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν νικητές και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, στις οποίες ήταν γηπεδούχοι, έχοντας 11 γκολ υπέρ και δυο κατά.

Στις 21:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» το αθηναϊκό

ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και τη ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς. Οι «πράσινοι» μετρούν εκατό νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες έχουν αναμετρηθεί με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έχουν 66 νίκες. Επίσης, 77 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» έχει 57 νίκες έναντι 41 της ΑΕΚ, με 43 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, στις 21:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Άρη στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με τέσσερις βαθμούς. Στις προηγούμενες δώδεκα αναμετρήσεις των δυο ομάδων στην Τρίπολη, οι Αρκάδες μετρούν τέσσερις νίκες και οι Θεσσαλονικείς τρεις. Επίσης, πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 15-14 υπέρ των γηπεδούχων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-2
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-1
Ιωνικός-Ατρόμητος 1-4

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Ολυμπιακός-Βόλος ΝΠΣ (18:30)
Αστέρας Τρίπολης-Άρης (21:30 Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (21:30)

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Λαμία (19:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα