Άρης: Ψάχνει νίκη με πολλαπλή σημασία

Άρης: Ψάχνει νίκη με πολλαπλή σημασίαedadaΚυρ, 03/07/2021 - 14:01

Νίκη με πολλαπλή σημασία αναζητεί σήμερα (7/3, 19:30, NS1HD) ο Άρης στην Τούμπα κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλό του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Οι "κίτρινοι" θέλουν

να επουλώσουν τις πληγές τους από τον άδοξο αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη (4/3), να τονώσουν το γόητρό τους, αλλά και να πάρουν τρίποντο που θα τους φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο τέλος της κανονικής περιόδου. 

Η αλήθεια είναι ότι οι "κίτρινοι" σοκαρίστηκαν από τον τρόπο που έχασαν την πρόκριση στην Κύπελλο, όπως δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Δεληζήσης, όμως, όπως τόνισε ο ίδιος είναι υποχρεωμένοι να ξεπεράσουν το σοκ και στο παιχνίδι της Τούμπας να κυνηγήσουν τη νίκη. Μάλιστα, όπως δήλωσε, ίσως είναι καλύτερα που αυτό το ματς είναι τώρα για τον Άρη, για να συγκεντρωθεί το συντομότερο δυνατό και να μην μείνει στο αμέσως προηγούμενο αποτέλεσμα.

Ο ίδιος ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, Χούλιαν Κουέστα, στις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για την ανάγκη της ομάδας του να αλλάξει σελίδα άμεσα, ώστε να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του στόχου που έχει μπροστά της στη Super League 1. Είναι σημαντικό για τον ίδιο ότι προσπάθησαν τον στηρίξουν ψυχολογικά όλοι οι συμπαίκτες του, γεγονός που δείχνει το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια των "κίτρινων".

Αυτό ακριβώς σχολίασε από τη δική του πλευρά ο Απόστολος Μάντζιος, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του ότι θα συνέλθουν άμεσα και θα σταθούν όπως πρέπει στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που είναι ιδιαίτερα σημαντική σε ό,τι αφορά στη διαμόρφωση της κατάστασης στις θέσεις μεταξύ 2 έως 6 στο βαθμολογικό πίνακα της Super League 1. 

Για τον προπονητή της ομάδας δεν λείπουν τα προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι. Δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια. Στην αποστολή συμπεριέλαβε 21 παίκτες, τους εξής: Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει (σχηματισμός 4-2-3-1) στο τέρμα αναμένεται να είναι ο Μπουσέ, έπειτα από τα λάθος του Κουέστα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που στέρησε την πρόκριση στον Άρη και την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Οι Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης και Σούντγκρεν θα είναι η πιθανή τετράδα στην άμυνα, με τους Τζέγκο και Σάσα στα χαφ και στην επίθεση τους Γκάμα, Μπερτόγλιο και Μαντσίνι. Σέντερ φορ αναμένεται να είναι ο Μάνος.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άρης θέλει να επουλώσει τις πληγές του από τον άδοξο αποκλεισμό στο Κύπελλο στο σημερινό (7/3, 19:30, NS1HD) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να πάρει προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο Article publish on Κυρ, 03/07/2021 - 14:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα