Άρης: Πρώτη αποστολή για Γκόμελ χωρίς Γκαρσία, Εμπακατά

Χωρίς τους Ματέο Γκαρσία και Σαλέμ Εμπακατά θα υποδεχτεί αύριο (21/7, 21:00) ο Άρης την Γκόμελ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Αργεντίνος είναι τιμωρημένος από την περασμένη σεζόν, από τον επαναληπτικό αγώνα με την Αστάνα εντός έδρας, στον οποίο αποβλήθηκε, ενώ ο Κονγκολέζος έμεινε

εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους. Αντιθέτως, εντός της λίστας που ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Χέρμαν Μπούργος, είναι ο Ιτούρμπε, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και ο νεοφερμένος στην ομάδα, Ζερβίνιο!

Στα αξιοσημείωτα του αγωνιστικού τμήματος, πέρα από την προπόνηση, είναι ότι στους εργαστηριακούς ελέγχους που έγιναν για ανίχνευση κρουσμάτων κορωνοϊού, τρία μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά, όπως και ότι στην αποστολή συμμετέχει και ο Μιχαήλ Παναγίδης, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης και δηλώθηκε στη λίστα της UEFA.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον πρώτο αγώνα με την FK Gomel στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/07), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, Diop Gueye, Odubajo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Mateo Garcia.

* Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν τρία θετικά δείγματα.

* Οι διαιτητές του αυριανού αγώνα είναι οι Αυστριακοί Walter Altmann (διαιτητής), Andreas Staudinger – Santino Schreiner (βοηθοί διαιτητή) και Andreas Heiss (4ος διαιτητής).

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Μιχάλης Παναγίδης (μεσοεπιθετικός, γεννήθηκε στις 11/02/2004) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα