Άρης: Παίρνουν φανέλα βασικού Ζαν Ζουλ και Κάρλσον

Αν υπάρχουν κάποια κέρδη για τον Άρη από το τελευταίο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, αυτά… ακούνε στα δύο ονόματα των νεοαποκτηθέντων, Ζαν Ζουλ και Κάρλσον.

Στο πρόσφατο φιλικό του Άρη με τον Εθνικό Άχνας (3-1), τόσο ο Καμερουνέζος, όσο και ο Σουηδός έδειξαν άμεσα σημάδια προσαρμογής στα δεδομένα της νέας τους ομάδας, παρά το γεγονός ότι και οι δύο μετρούσαν μόλις λίγες ώρες παρουσίας στη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΩΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Θα ήταν αφελές

να υποστηρίξει ο οποιοσδήποτε ότι οι συγκεκριμένοι, είναι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά.
Θα ήταν πρώιμο να γράψουμε ότι ο Άρης βρήκε δύο ακόμη περιπτώσεις τύπου «Νταρίντα».
Είναι ζήτημα αν γνωρίζουν οι δύο ποδοσφαιριστές τα ονόματα των περισσότερων συμπαικτών τους.
Οι παρουσίες τους στο Νέο Ρύσιο είναι μετρημένες κατά συνέπεια η δουλειά τους με τα «κιτρινόμαυρα» είναι στο αρχικό στάδιο.

Παρ΄ όλα αυτά, έχοντας μια πρώτη εικόνα από όσα είδαμε στο φιλικό της προηγούμενης Πέμπτης (20/7), εύκολα εξάγονται κάποια συμπεράσματα.
Για παράδειγμα αμφότεροι έδειξαν να γνωρίζουν τις ανάγκες των θέσεων που καλούνται να καλύψουν. Σημαντικό…

ΠΗΓΗ: In Time Sports



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ

Ο μεν Ζαν Ζουλ «έκοβε και έραβε» δικαιώνοντας τόσο (και κυρίως) τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα που εισηγήθηκε την απόκτηση του, όσο και τον Απόστολο Τερζή που έδωσε το τελικό «οκ» προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές.
Χαρακτηριστικό του Καμερουνέζου ότι ζητούσε την μπάλα από τους συμπαίκτες του, δείχνοντας πως δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι.
Ο δε Σουηδός, από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο έδωσε ζωντάνια στην δεξιά πτέρυγα των «κιτρινόμαυρων».
Τρομερός στο «ένας εναντίον ενός», εξαιρετικές τοποθετήσεις, έτοιμος αγωνιστικά και με καλή τεχνική κατάρτιση.

Σταθήκαμε σε κάποια από τα στοιχεία δύο νέων σημαντικών αποκτημάτων του Άρη και εφόσον η εικόνα τους εξακολουθεί να είναι ανάλογη στη συνέχεια, ας μη μας προκαλέσει εντύπωση, αν τους δούμε να παίρνουν φανέλα βασικού στο… σπίτι τους.

Έγκαιρες κινήσεις, εντοπισμένοι από νωρίς οι στόχοι, χάσιμο χρόνου «μηδέν», είναι μερικά από τα στοιχεία που ο φετινός Άρης έχει κάνει την διαφορά στο μεταγραφικό παζάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα