Άρης: Ο Ματίγια έμεινε εκτός

Άρης: Ο Ματίγια έμεινε εκτόςedadaΠαρ, 02/19/2021 - 16:52

Πολύ δύσκολα θα συμπεριλάβει ο Απόστολος Μάντζιος τον Χαβιέ Ματίγια στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/2, 19:30') στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Ισπανός μέσος ακολούθησε σήμερα (19/2) ατομικό

πρόγραμμα εκγύμνασης και πάλι, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στο πόδι, οπότε το πιο πιθανό είναι να μην ταξιδεύσει στην Αθήνα με τους "κίτρινους" για την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους".

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σήμερα:

"Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (21/02, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις) με τον Χαβιέ Ματίγια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα επανένταξης".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Χαβιέ Ματίγια ακολούθησε σήμερα (19/2) και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και πολύ δύσκολα θα προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/2) Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 16:52 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα