Χαβίτο: «Βεβαίως και μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό ο Άρης»

Σίγουρος ότι ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/2, 19:30-NS1HD) στο «Καραϊσκάκης», παρουσιάστηκε ο Φρανθίσκο Χαβίτο.

Ο Χαβίτο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και εξήγησε ότι ο Άρης

διαθέτει την ποιότητα να νικήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα είναι κουρασμένος από το 4-2 επί της Αϊντχόφεν.

Θυμίζουμε πως ο 37χρονος σήμερα Ισπανός αγωνίστηκε στον Άρη την πενταετία 2006-11 (168 συμμετοχές, 21 γκολ, 14 ασίστ), αλλά και στον Ολυμπιακό για μια χρονιά (5 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χαβίτο

«Είναι ντέρμπι για εμάς (σ.σ. εννοεί τον Άρη). Είναι ένας αγώνας που θέλουν να παίξουν όλοι και να κερδίσουν. Βέβαια μπορεί να κερδίσει ο Άρης, αν δεν μπορεί γιατί να πάνε κάτω;. Είναι σημαντικό που έπαιξε Europa League ο Ολυμπιακός και θα υπάρχει κούραση. Θα δούμε την φυσική κατάσταση τους, Αυτό θα φανεί στον αγώνα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να δω αγώνες, μόνο από ραδιόφωνο και εφημερίδες. Πάντα με ρωτάνε αλλά εγώ ξέρω μόνο αυτούς που βάζουν γκολ και τρώνε κάρτες. Θυμάμαι το εντός έδρας ντέρμπι που κερδίσαμε με δικό μου γκολ.

Το πέτυχα εγώ γι’ αυτό το θυμάμαι. Με το κεφάλι το έβαλα. Θυμάμαι ένα ακόμη. Χάσαμε 2-3 αλλά παίξαμε πολύ καλά. Το θυμάμαι γιατί ήταν το πρώτο τέτοιο ντέρμπι που έπαιξα εγώ στο «Κλ. Βικελίδης».

Και ο Χαβίτο Κατέληξε λέγοντας: «Αν βλέπεις την βαθμολογία είναι μια χαρά ο Άρης. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα πράγματα, γιατί δεν βλέπω αγώνες. Είναι, πάντως, στην 2η θέση που είχε πολλά χρόνια να το καταφέρει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francisco Javier Peral (@javito_peral_20)

Το άρθρο Χαβίτο: «Βεβαίως και μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό ο Άρης» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα