Άρης: Νέος team manager ο Γκουγκουλιάς

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών και διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι από σήμερα (14/6) ο Γιώργος Γκουγκουλιάς! Οι “κίτρινοι” ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου, ο οποίος επιστρέφει πλέον από άλλο πόστο. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ορεξάτος στην επιστροφή του, να βοηθήσει για την επίτευξη των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την έναρξη

της συνεργασίας με τον Γιώργο Γκουγκουλιά αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γκουγκουλιά, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον Γιώργο Γκουγκουλιά, που επιστρέφει στην οικογένειά μας (φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας από το 2005 έως το 2008), καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.

Ο πρώην παίκτης και νυν μάνατζερ του Άρη δήλωσε από την πλευρά του στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

“Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του ΑΡΗ από ένα νέο ρόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Επιστρέφω στην ομάδα με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ με επιτυχία στα νέα μου καθήκοντα και να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα