Άρης: Μικρή γιορτή στην μπουτίκ με Κουέστα και Οντουμπάτζιο (pics)

Μια μικρή γιορτή στήθηκε σήμερα (12/1) το απόγευμα στο ARIS FC Store! Εκεί, η παρουσία των Χούλιαν Κουέστα και Μόουζες Οντουμπάτζιο αποτέλεσε μαγνήτη για μικρούς και μεγάλους φίλους του Άρη, οι οποίοι έσπευσαν μαζικά να συνομιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο αγαπημένους παίκτες της ομάδας τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των “κίτρινων” ανταποκρίθηκαν στα απανωτά… τετ α τετ με χαμόγελα και διάθεση να απαντήσουν στις όποιες ερωτήσεις τους έγιναν από

τους παρευρισκόμενους. Επιπλέον, φωτογραφήθηκαν με όποιους το ζήτησαν, μοίρασαν αυτόγραφα και υπέγραψαν σε διάφορα προϊόντα της επίσημης μπουτίκ του συλλόγου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η ΠΑΕ Άρης έκανε την εξής ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Οι Julian Cuesta και Moses Odubajo, που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στη Boutique στο Κλεάνθης Βικελίδης, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας, ενώ υπέγραψαν αυτόγραφα, αλλά και πάνω στα επίσημα προϊόντα του ARIS F.C. STORE”

Keywords
Τυχαία Θέματα