Τσάρλι Στοίχημα: Το Μαρόκο αξίζει να φθάσει ως το τέλος

Η Αίγυπτος ήταν κατώτερη από την Ακτή Ελεφαντοστού, στάθηκε τυχερή σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά στην παράταση και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Η Αίγυπτος συνεχίζει στο τουρνουά και έχοντας μαζί της τον Σαλάχ, ελπίζει πως μπορεί να φθάσει μέχρι τέλους, η εικόνα της όμως είναι προβληματική.

Ο Κεϊρόζ δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τον σούπερ σταρ

της Λίβερπουλ και να βρει τρόπο να λύσει δημιουργικά την ομάδα του. Έχει δημιουργήσει περιορισμένο αριθμό καθαρών ευκαιριών στο τουρνουά η Αίγυπτος και έχει σκοράρει μόλις δύο τέρματα.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η πιο δημιουργική ομάδα της διοργάνωσης

Το Μαρόκο επιθετικά βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Για τις καθαρές ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει τα επτά τέρματα, που έχει πετύχει σε τέσσερα παιχνίδια είναι λίγα. Για το φτωχό βέβαια, σε τέρματα τουρνουά που παρακολουθούμε, φαντάζουν πολλά, όμως με βάση την ανωτερότητα που έχει δείξει το Μαρόκο στα παιχνίδια του, το νούμερο είναι πολύ μικρό.

Η ομάδα του Χάλιλχοτζιτς, έχει τις περισσότερες τελικές στη διοργάνωση, μέσο όρο 16 το παιχνίδι, τα περισσότερα σουτ στο τέρμα (6,3) και το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας, με 64,3%.

Διαθέτει σπουδαίο τερματοφύλακα, τον Μπόνο της Σεβίλλης, που αν πάει κάποιο παιχνίδι στα πέναλτι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από τα δεξιά, τη διαφορά την κάνει ο παικταράς Χακίμι, από τα αριστερά ο Μπουφάλ, ο Εν-Νεσίρι στην κορυφή της επίθεσης και Αμραμπατ στον άξονα.

Συνολικά, το Μαρόκο βγάζει μία επιθετικότητα και μία ποιότητα στη δημιουργία, που λείπει από τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης και με βάση την εικόνα του στην διοργάνωση, αξίζει να κατακτήσει το τουρνουά. Η πρόκριση στα ημιτελικά στο 1.75.

Σενεγάλη - Ισημερινή Γουινέα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ό,τι ακριβώς έκανε με το Μάλι η Ισημερινή Γουινέα, θα προσπαθήσει να πετύχει και με τη Σενγάλη. Θα παίξει άμυνα με ιερό πάθος, θα προσπαθήσει να κρατήσει το παιχνίδι στο 0-0 και να φθάσει στην παράταση.

Ασφαλώς και με την εικόνα που παρουσιάζει η Σενεγάλη στο τουρνουά, δεν είναι απίθανο και να το πετύχει. Η Σενεγάλη μπήκε στη διοργάνωση σαν το μεγάλο φαβορί. Το ένα παιχνίδι της όμως είναι χειρότερο από το άλλο.

Είχε εύκολο όμιλο, λύγισε 1-0, στην πρεμιέρα τη Ζιμπάμπουε, με πέναλτι που κέρδισε, από ένα καταδικασμένο σουτ που βρήκε σε χέρι, στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων. Σε αυτό το τυχερό γκολ στηρίχτηκε και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο, φέρνοντας δύο λευκές ισοπαλίες, με Γουινέα και Μαλάουι.

Στους 16 ο αντίπαλος τους, έμεινε με δέκα παίκτες στο 21ο λεπτό και με εννιά στο 57ο . Κατάφερε και βρήκε γκολ, παίζοντας για 35 λεπτά με δύο παίκτες παραπάνω απέναντι σε μία κατώτερη ομάδα. Στο 63ο λεπτό ο Μανέ έκανε το 1-0, στο 91ο ήρθε το δεύτερο τέρμα. Το under 2,5 στο 1.40 φαίνεται δύσκολο να σπάσει, με τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Ισημερινή Γουινέα και με την δυσκολία στη δημιουργία, που αντιμετωπίζει η Σενεγάλη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αίγυπτος - Μαρόκο: Πρόκριση Μαρόκο (απόδοση 1.75), 17:00 Σενεγάλη - Ισημερινή Γουινέα: Under 2,5 (απόδοση 1.40), 21:00
Keywords
Τυχαία Θέματα