Άρης: Κάτσε και Τζέγκο δεν επανήλθαν πλήρως

Άρης: Κάτσε και Τζέγκο δεν επανήλθαν πλήρωςedadaΔευ, 12/28/2020 - 16:46

Πέρα από τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος (αδικαιολογήτως) δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τη χριστουγεννιάτικη άδειά του στη Θεσσαλονίκη, ο Απόστολος Μάντζιος δεν είχε και πάλι σήμερα (28/12) στη διάθεσή του στην προπόνηση του Άρη δύο εκ των αμυντικών μέσων της ομάδας. Συγκεκριμένα, τους Εργκούς Κάτσε και Τζέιμς

Τζέγκο.

Ο πρώτος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη θλάση στο δικέφαλο μηριαίο, που υπέστη πριν την αναμέτρηση των "κίτρινων" με τον ΟΦΗ (19/12) στο Ηράκλειο. Όπως χθες, έτσι και σήμερα πήρε μέρος σε κομμάτι της προπονητικής διαδικασίας, όχι, όμως, σε ολόκληρη την προπόνηση. Ο δεύτερος ταλαιπωρείται από χτύπημα στον αστράγαλο που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης. Όπως χθες έτσι και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Για τον προπονητή του Άρη, η απουσία των δύο από το πρόγραμμα της ομάδας είναι επιπλέον πρόβλημα, μιας και παίζουν στην ίδια θέση. Το γεγονός ότι είναι αμφίβολο αν είναι απολύτως έτοιμοι στην ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (4/1) προβληματίζει ιδιαίτερα τον Μάντζιο.   

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του Άρη έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα, στο οποίο οι ρυθμοί ήταν ανεβασμένοι σε σχέση με χθες, περιελάμβανε ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο, αερόβια παιχνίδια κατοχής μπάλας και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής. Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Προβλήματα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι δύο αμυντικοί μέσοι του Άρη, Έργκους Κάτσε και Τζέιμς Τζέγκο, που δεν ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και σήμερα (28/12) Article publish on Δευ, 12/28/2020 - 16:46 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα