Άρης: Ο Μέσι κέρασε μπύρα στον Κουέστα! (pic)

Άρης: Ο Μέσι κέρασε μπύρα στον Κουέστα! (pic)edadaΔευ, 12/28/2020 - 16:19

Να κλάψει ή να γελάσει; Όπως και να έχει, ο Χούλιαν Κουέστα θα πιει μια μπύρα στην υγεία του Λιονέλ Μέσι! Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη την παρέλαβε σήμερα (28/12) συστημένη και κερασμένη από τον σπουδαίο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα και θα έχει να το λέει στο υπόλοιπο της ζωής του.

Βεβαίως, του Μέσι δεν του ήρθε τυχαία να στείλει κέρασμα στον Κουέστα. Ο

Ισπανός κίπερ είναι σε μια λίστα με 160 συνολικά ονόματα τερματοφυλάκων, απέναντι στους οποίους ο Μέσι σκόραρε τα 644 γκολ της καριέρας του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Φτάνοντας κόντρα στη Βαγιαδολίδ σε αυτόν τον αριθμό των τερμάτων ξεπέρασε τον Πελέ, που είχε σημειώσει 643 γκολ με τη φανέλα της Σάντος, κι έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε ό,τι αφορά στην επίτευξη τερμάτων αγωνιζόμενος με ένα σύλλογο.

Σε συνεργασία με εταιρεία παραγωγής μπύρας, λοιπόν, ο Μέσι αποφάσισε να κεράσει τους 160 συνολικά τερματοφύλακες που δέχτηκαν ένα ή περισσότερα από αυτά τα 644 γκολ του Αργεντίνου στις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα. Ο Κουέστα είναι από αυτούς που έχουν δεχτεί ένα γκολ από τον Μέσι. Αυτό συνέβη όταν έπαιζε στην Αλμερία, που τον Απρίλιο του 2015 δέχτηκε 4 γκολ από τον βιρτουόζο Αργεντίνο και την παρέα του.

Να σημειωθεί ότι στη λίστα του Μέσι υπάρχουν κι άλλοι τερματοφύλακες γνώριμοι στο ελληνικό κοινό. Συγκεκριμένα, οι Τζόρβας, Μάριο Γκαλίνοβιτς, Σίλβιο Προτό, Ρομπέρτο, Πάρντο και Σορεντίνο. Επίσης, να σημειωθεί ότι την... αποκάλυψη ότι η πικρή μπύρα έφτασε στα χέρια του Κουέστα από τον Αργεντίνο έκανε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης με ανάρτησή του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ο νεαρός αμυντικός του Άρη του γράφει του συμπαίκτη του ότι αύριο θα τον κεράσει και ο ίδιος μία! 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Χούλιαν Κουέστα παρέλαβε την μπύρα-κέρασμα από τον Λιονέλ Μέσι, που έστειλε και στους άλλους 159 τερματοφύλακες απέναντι στους οποίους σκόραρε τα 644 δικά του γκολ με την Μπαρτσελόνα Article publish on Δευ, 12/28/2020 - 16:19 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα