Άρης: Καρέ απουσιών κόντρα στον ΟΦΗ

Άρης: Καρέ απουσιών κόντρα στον ΟΦΗedadaΣάβ, 03/13/2021 - 15:29

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες ετοιμάζεται ο Άρης να υποδεχτεί αύριο (14/3,19:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, που είναι η

τελευταία της κανονικής περιόδου. Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του γι' αυτό το παιχνίδι τους Ματέο Γκαρσία, Χαβιέ Ματίγια, Εργκύς Κάτσε και Ντάνιελ Μαντσίνι.

Οι πρώτοι τρεις δεν είναι διαθέσιμοι για τη σημαντική από βαθμολογικής άποψης αναμέτρηση διότι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν. Παραμένουν σε φάση αποθεραπείας, οπότε δεν ήταν δυνατό να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Όσο για τον τελευταίο, είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τους Κρητικούς.

Κατά τα λοιπά, με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος αυτής ανακοινώθηκε από τον προπονητή των "κίτρινων" η αποστολή, που αποτελείται από τους εξής: Cuesta, Boucher, Σιαμπάνη, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση, Μαρτίνη.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Χωρίς τους τραυματίες Γκαρσία, Ματίγια και Κάτσε, αλλά και τον τιμωρημένο Μαντσίνι θα υποδεχτεί αύριο (14/3) ο Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον ΟΦΗ Article publish on Σάβ, 03/13/2021 - 15:29 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα