ΟΦΗ: Με Σακόρ και Νέιρα απέναντι στον Άρη

ΟΦΗ: Με Σακόρ και Νέιρα απέναντι στον Άρη mkouzoulΣάβ, 03/13/2021 - 14:08

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, προπονήθηκαν για τελευταία φορά, το πρωί του Σαββάτου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και μετά το τέλος αυτής ανακοινώθηκε η αποστολή.  

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής. 

Αναφορικά με τους τραυματίες, θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Γιώργος Σουρνάκης, Adil Nabi και Vahid Selimovic,

ενώ ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν εντάχθηκαν οι τιμωρημένοι, Οδυσσέας Λυμπεράκης και Nazareno Solis, ο Πραξιτέλης Βούρος για λόγους τακτικής και οι Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης. 

Η 21μελής αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Juan Neira και Vajebah Sakor, αποτελείται από τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Sakor, Μαρινάκη, Sturgeon, Neira, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέση.  

 

 

 

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Η προετοιμασία του ΟΦΗ εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, ολοκληρώθηκε και ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή. Article publish on Σάβ, 03/13/2021 - 14:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα