Άρης: Η Αλαχουελένσε επιμένει για Ματαρίτα (pic)

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα μπορεί να μην είναι στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για τη συνέχεια της σεζόν, όμως, η Αλαχουελένσε θέλει να τον εντάξει στο δικό της ρόστερ. Μάλιστα, η ομάδα από την πατρίδα του παίκτη του Άρη επιμένει γι’ αυτό και ζητεί την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ίδιος εξακολουθεί να διαπραγματεύεται με τη διοίκηση της “κίτρινης” ΠΑΕ για να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στην Κόστα Ρίκα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για την περίπτωση ο δημοσιογράφος Kevin Jiménez σε σημερινή (30/1) ανάρτησή του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής

δικτύωσης: “Η Alajuelense κάνει μια προσπάθεια για τον Ronald Matarrita, αυτή τη δύσκολη στιγμή, και θέλει να έχει τον εξτρέμ. Έχει ήδη κάνει προσφορά και αυτές είναι κρίσιμες ώρες για την απόκτησή του. Ο παίκτης και ο Άρης διαπραγματεύονται τον τερματισμό του συμβολαίου τους”.

Οι πληροφορίες λένε ότι η διαπραγμάτευση του Ματαρίτα με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι στην τελική ευθεία. Λεπτομέρειες απομένουν για να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ωρών, αν τελικώς κλείσει η συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου.

EXCL: Alajuelense está haciendo un intento por Ronald Matarrita, en estos momentos DIFÍCIL pero les gustaría contar con el lateral. Ya hicieron una oferta y son horas claves.

El jugador y el Aris negocian su rescisión. https://t.co/wF06kexFEv pic.twitter.com/yNTK2wS7UO

— Kevin Jiménez (@KevinJimenezCR) January 30, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα