Στο Indian Wells η επιστροφή του Τζόκοβιτς

Το φετινό Australian Open ολοκληρώθηκε στον ημιτελικό για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την ήττα του από τον μετέπειτα πρωταθλητή Γιάνικ Σίνερ, κάτι που σήμανε και τέλος του νικηφόρου σερί για τον Σέρβο στη Μελβούρνη μετά από 2.195 ημέρες. 

Ο Νο1 του κόσμου, λίγο πριν αναχωρήσει από την Αυστραλία άφησε ανοιχτή την ημερομηνία επιστροφής του στη δράση θέλοντας να πάρει λίγο χρόνο για να σκεφτεί το πρόγραμμά του. “Θέλω

να ηρεμήσω και να σκεφτώ σε ποια τουρνουά θα παίξω”, είπε ο Τζόκοβιτς

Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο υπάρχουν 4 500άρια τουρνουά σε Ρότερνταμ (12 Φεβρουαρίου), Ρίο ντε Τζανέιρο (19 Φεβρουαρίου), Ντουμπάϊ και Ακαπούλκο (26 Φεβρουαρίου και τα δύο).

Ο Τζόκοβιτς έχει παίξει στο Ντουμπάϊ στις 3 από τις 4 τελευταίες σεζόν, ωστόσο το όνομά του δεν βρίσκεται στη λίστα συμμετοχών που ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές την Δευτέρα. 

Το πιο πιθανό είναι ο Σέρβος να επιστρέψει στη δράση τον ερχόμενο Μάρτιο και συγκεκριμένα στο Indian Wells, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του η οποία αναφέρει: “Επόμενη στάση για τον Τζόκοβιτς θα είναι το BNP Paribas Open (σ.σ Indian Wells) από τις 6 μέχρι τις 17 Μαρτίου.” 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Σέρβος θα επιστρέψει στην Καλιφόρνια μετά το 2019 έχοντας  χάσει τις τελευταίες διοργανώσεις λόγω απαγόρευσης των ΗΠΑ σε μη εμβολιασμένους κατά της Covid-19. 

O Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει κατακτήσει το Indian Wells 5 φορές, ενδέχεται από εκεί και πέρα να πάει και στο Miami Open, όπου επίσης έχει να αγωνιστεί από το 2019, ενώ αμέσως μετά πιθανότητα να ξεκινήσει τη χωμάτινη περίοδο από το Μόντε Κάρλο το οποίο είναι και το μοναδικό Masters που δεν έχει κερδίσει περισσότερες από δύο φορές. 

The post Στο Indian Wells η επιστροφή του Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα