Άρης: Φιλικό με Ολυμπιακό στο “Κλ. Βικελίδης”

Το ένατο φιλικό παιχνίδι αυτού του καλοκαιριού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πλέον για την έναρξη των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ανακοίνωσε σήμερα (29/8) ο Άρης. Αυτό θα είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Παρασκευή, 3/9, στις 20:00, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Θυμίζουμε

ότι οι δύο ομάδες αυτό καλοκαίρι αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση και στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στις 14 του περασμένου Ιουλίου, παιχνίδι το οποίο τελείωσε με σκορ 3-0 υπέρ των “ερυθρόλευκων”. Τότε ήταν στο πλαίσιο των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Τα άλλα επτά φιλικά του Άρη ήταν με αντιπάλους τους Ερυθρό Αστέρα, Χάιντουκ Σπλιτ και Λοκομοτίβ Μόσχας (στην Αυστρία αυτά τα τρία), ΑΕΛ, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία (στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αυτά τα τέσσερα).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για το ερχόμενο φιλικό παιχνίδι αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (03/09) στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων του φιλικού:

ΘΥΡΕΣ 1,3 15 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΕΣ 2,9 20 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ 7 25 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ VIP 100 ΕΥΡΩ

Για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από αύριο, Δευτέρα (30/08) και θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα παιχνίδια).

Επίσης συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 (θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου)”.

Keywords
Τυχαία Θέματα