Άρης: Ετοιμάζουν βαλίτσες για μίνι προετοιμασία

Λίγες ημέρες (2-3) ξεκούρασης περιμένουν τους ποδοσφαιριστές του Άρη αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Κηφισιά και στη συνέχεια η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” παίρνει τα… βουνά.

Ο Άκης Μάντζιος με ολοκληρωμένη άποψη για το υλικό που έχει στα χέρια του, ζήτησε από τον Θόδωρο Καρυπίδη να εγκρίνει την μετάβαση της ομάδας σε αθλητικό κέντρο μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Στόχος του Έλληνα τεχνικού να δουλέψουν όλοι μαζί προκειμένου να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν σε θέματα

φυσικής καστάστασης, όσο και στην βελτίωση της αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας.

Το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του Άρη στη διακοπή και κυρίως το διάστημα που θα απουσιάσει από τη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αθλητικό κέντρο της Πτολεμαΐδας έχει σημαντικό προβάδισμα στην επιλογή των ιθυνόντων του συλλόγου, ενώ υπάρχει μία ακόμη επιλογή η οποία εξετάζεται.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η ομάδα να αναχωρήσει προς το τέλος της άλλης εβδομάδας και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά από περίπου μία εβδομάδα (ίσως και μετά από δέκα ημέρες).

Βασικός στόχος του Μάντζιου είναι η συμφωνία για την διεξαγωγή ενός ή και δύο φιλικών προκειμένου να χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται αγωνιστικά λεπτά,, ενώ δεν αποκλείεται την αποστολή να ακολουθήσει και ο Μανού Γκαρθια που αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα