Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με Παναγίδη (video)

Η άδεια για τις εορτές ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς το απόγευμα άπαντες ξαναβρέθηκαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επανεκκινώντας τις προπονήσεις και τη μίνι – ουσιαστικά – προετοιμασία για την πρώτη – επίσημη – αγωνιστική υποχρέωση του νέου έτους.

Σύμφωνα μ’ αυτήν, οι “Κιτρινόμαυροι” στις 3 Ιανουαρίου 2024 θα δοκιμαστούν στην Αρκαδία κόντρα στον Αστέρα έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Γι’ αυτό και μία σημαντική αγωνία της τεχνικής ηγεσίας είχε να κάνει με την κατάσταση ποδοσφαιριστών

που πλαισίωναν ή συνεχίζουν να πλαισιώνουν το ιατρικό δελτίο της ομάδας.

Τα νέα λοιπόν, είναι ευχάριστα δεδομένου ότι ο Παναγίδης επέστρεψε απροβλημάτιστα σε πλήρεις ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ενώ ενθαρρυντικά μηνύματα έλαβε ο Άκης Μάντζιος και από την εικόνα των Φεράρι – Μανού Γκαρθία.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας: “Μετά την άδεια που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τα Χριστούγεννα, επιστροφή σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις.

Η προπόνηση της Τρίτης έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, passing game και παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Ο Μιχάλης Παναγίδης προπονήθηκε κανονικά, ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε μέρος του προγράμματος, όπως και ο Μάνου Γκαρθία, ενώ οι Ρόναλντ Ματαρίτα και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου“.

Keywords
Τυχαία Θέματα