ΠΑΟΚ: Συμπληρώνει έναν μήνα στα πιτς ο Άντριγια Ζίβκοβιτς

15:07 2/1/2024 - Πηγή: Sport 24

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το απόγευμα της Τρίτης (02/01) την προετοιμασία του για τον πρώτο του αγώνα μέσα στο 2024, με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, μέχρι χθες τουλάχιστον, ακολουθούσε δικό του πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό και χάνει και το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Ο Σέρβος, που είναι κομβικός για τον φετινό ΠΑΟΚ

με τα 11 γκολ που έχει πετύχει και τις 3 ασίστ που έχει δώσει θα προσπαθήσει να προλάβει το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί στο πρόγραμμα του Δικεφάλου με τις πιθανότητες του να μην είναι και πολλές.

Χωρίς η απουσία του να έχει στοιχίσει στην ομάδα, ο Ζίβκοβιτς έχει χάσει μέχρι τώρα 5 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις -συνολικά 6 με αυτό απέναντι στον Πανσερραϊκό στο οποίο ήταν τιμωρημένος- τα οποία όπως όλα δείχνουν θα αυξηθούν.

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στη σεζόν συμπληρώνει ήδη έναν μήνα στα... πιτς με τις ενοχλήσεις να τον κρατούν εκτός από τους αγώνες με τη Λαμία, τον Αστέρα Τρίπολης και την Κηφισιά για το πρωτάθλημα, το παιχνίδι κυπέλλου με τον Βόλο και αυτό με την Ελσίνκι στην αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας του στη φάση των ομίλων του Conference League.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε 23 γκολ σε αυτά τα έξι παιχνίδια, είναι αποτέλεσμα του επιτυχημένου rotation που εφαρμόζει από την αρχή του πρωταθλήματος ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό όμως δεν μειώνει τη σοβαρότητα της απουσίας του ποδοσφαιριστή που έχει ηγετικό ρόλο φέτος στο Δικέφαλο.

Ο Ζίβκοβιτς στις τελευταίες προπονήσεις ακολουθεί δικό του πρόγραμμα στο γήπεδο κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει σταδιακά στο τελευταίο κομμάτι της αποθεραπείας του. Και είναι δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου περιμένει πώς και πώς να τον δει να μπαίνει στους κανονικούς ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα